Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po szkole poszłam szybko do pracy pracowałam na FADOMIE to kiedys była fabryka domów młoda dziewczyna z łopata w rece przy betonie ale szkoda mi było braci chciałam im pomóc :-(gdy miałam 19 lat urodziłam 1 córke potem za 2 lata nastepna maz mój okazał sie nieodpowiedzialnym facetem , duzo pił był hazardzista , a ja obiecałam sobie kiedys ze u m,nie w domu nie bedzie alkoholu i libacji , wiec zeby ratowac dzieci odeszłam od niego , wychowywałam córki sama i to w spokoju bez pijanstwa i zapluszczonych pijanych pysków , jednak zawsze była chec skonczenia szkoły wyzszej , ale musiałam miec srednie i mature , pierwsze podejscie do szkoły miałam jak córki były małe jednak jak wróciłam ze szkoły ok 20, 30 i zobaczyłam biegajace córki po dworze na pół nago a maż w barze zrezygnowałam ze szkoły , odeszłam od meza , jednak chcec skonczenia szkoły dalej mi po głowie chodziła , jak córki podrosły i były samodzielne poszłam na wieczorówke w zeszłym roku skonczyłam , mature zdałam bez zadnych problemów , jednak o studiach nie ma nawet mowy , nie stac mnie na to ;-)
Ale sie rozpisałam ale jakos tak mnie naszło