reklama

Lipiec 2011

reklama
Zuzu, gratulacje!!! Najważniejsze, że z maluszkiem wszytsko dobrze:) I znowu mamy więcej chłopców:)))
A co do siary, mój pan doktor mi dzisiaj odpisał na sms, że to normalne, już od 14 tc może lecieć:) Więc ja sie nie stresuję;)

em_ka ja też pewnie córcię będe miała :-D więc tez dołączę do grupy różowych hahahahha psota no to jak lekarz Ci juz napisał tzn że ma se tak lecieć :-D

dziekuje kochane!!!! ech ja czulam i obstawialam chlopaka od razu ale..... zawsze ta niepewność a tu siusiak hehe na sczzescie pępowinka obok byla także fajnie.... ciesze sie a mąż to teraz tatuś pelną gebą bedzie!!! heheeh
Tak się cieszę ale musze sie oszczedzać nanarzie. Do pracki mogę chodzić i aqua ale już tak na luzie bez napinki i duzo mam leżec bo za malo leże i odpoczywam... dobrze ze maż to syszal heheh teraz bede to wykorzystywac heheh ;-)
no ciekawa jestem ile juz jest lasek a ilu chloców ale moj szaleje teraz w brzuszku heehh odgrywa sie za to usg bo gin cisnąl heheeh

reklama
Gratuluje synka zuzu! Mnie tam nic nie cieknie narazie..pamiętam, że pod koniec ciąży mi dopiero cieklo z Michą:)

Kurcze dziewczyny, licytowałam ubranka na all, no i miałam najwyższą ofertę..ale niestety cena minimalna nie została osiągnięta..a miałam już 201zł.. opłacało by się, no ale d...pa:wściekła/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry