reklama

Lipiec 2011

Orchidea, śmiej sie kochana, śmiej, śmiech to zdrowie;)))

Wisieńka, cześć Rybka:) Odpocznij i wracaj do nas:)

A Wy się tak nie cieszcie i na Was przyjdzie pora pociekania;)

reklama
dodi uważaj,bo jak widać lipcówkom szybciej cieknąc zaczyna hihi zaraz sobie zaczne piersi oglądać haha psota ja taka jestem,że non stop się śmieję no ale nic nie poradzę na to,że lubie się śmiać i dużżzo gadać :zawstydzona/y:

Powiem wam, ze wszędzie dobrze ale w domku najlepiej.
Psota buziak
dodi no niestety cena minimalna zawsze jest, czasem na dole pisze le za sztukę i można sobie policzyć

To ja ogłaszam wszem i wobec ,że na forum BB odnalazłam siostrę przyszywaną bliźniaczkę hahahahah psota ja nie lubię byc poważna no kiedy trzeba to wiadomo,że trzeba ale na ogół nawet mój T nie wie z czego ja sie chichram a on się smieje z mojego smiechu ale zrobiłam masełko maślane hahaha moze ja w tym zębie zamiast sączka mam gaz rozweselający :-D ?? dodka no ubranka cudeńka a ten kostium kapielowy the best i jakie klapki do tego hihi

dodi to trza bylo od razu kliknac na KUP TERAZ i bez licytacji by sie obeszlo :-D a ubranka serio sliczne, pewnie znowu wystawi ten kompet wiec poluj na niego jeszcze raz

Dodi, cudo, ale może jeszcze wystawi z niższą ceną minimalną.

Orchidea, Ty siostra, lepiej idz do tego dentysty, bo może mu się pomyliło i faktycznie Ci coś tam rozweselającego dał;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry