• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

Kochane odebralam wyniki ale ja nic nie rozumiem Pani Laborantka powiedziala ze sa .. w miare dobre chociaz w ciazy to rozne wyniki sa ... moze jak Wam napisze to mi pomozecie?
Barwa Jasnozolty
Przejrzystość 0,1 mętny
Ciężar własciwy 1.020
Bialko w moczu : ślad
glukoza : ujemna
pH moczu : 7,5
Urobilinogen : 0,2 E.U. dl
Bilirubina : ujemna
cialka ketonowe : ujemne
Azotyny : ujemne
krew : ujemne
Leukocyty w moczu : ślad
Badanie mikrospokowe : Nablonki plaskie liczne Skladniki mineralne :liczne bezpostaciowe fosforany

reklama
em_ka, a moze twoja gadzina ciążę wyczuwa i dlatego ciągle chce być z tobą? Mój pies pierwszy "wiedział" że jestem w dwupaku. Od samego początku łazi za mną krok w krok, jak siadam do kompa to lezy mi przy nogach, jak siadam na rogówce to kladzie się obok i łepetynę przytula mi do brzucha. Koczita nasza to samo. Łasi się niemożliwie i kozysta z każdej okazji zeby sie przytulić do mnie.

Ja już po obiadku, posprzątane i teraz mam troszke wolnego..bo mąż i córa pojechali na działkę,bo ktoś tam miał zobaczyć co z prądem u nas będzie.. A ja zrobilam sobię słabą kawkę rozpuszczlną i jem ciacho które sobie dziś kupilam, snickers:):) mniam
jakoś tak miałam ochotę na kawkę, a nigdy sobie w domu nie robie, bo jakoś nie mam potrzeby jej picia..no ale co tam, czasami można:)

Dziób nie martw siekochana na zapas, moze ze wszystkim zdazysz i bedzie dobrze.. A moze kobiety w ciazy nie czekaja pół roku na to ubezpieczenie, moze maja jakies specjalne prawa? Powinny :tak:

Veronique moze w necie bedzie jak odczytywac... Ja tak morfologie sprawdzalam. Zaraz cos poszukam...

Matko weny coś nie mam do kompa dziś :baffled: jakoś mnie wzięło na sprzątanie może i to słoneczko wreszcie mi da troszkę powera,bo już dość siedzenia i oglądania tv :wściekła/y: Wiecie co bym zjadła ... jeżyny,maliny i jagody takie pachnące mniammm Dziób-Dziób może sie uda wszystko z czasem załatwić ,obyś nie czekała tyle kurde

Ostatnia edycja:
O tym ze .... normalne interpretacje wynikow sa to ok tylko ze w ciazy sa pewne wahania ... :/ no i nie wiem ph mam trocvhe za wyoskie i mam jednak leukocyty w moczu 3-7 ale to ponoc malo
Orchidea jezyn i malin nie mam ale mam pyszna herbatke z herbapolu Owoce lesne !! :) PYyszota chetnie poczestuje

reklama
Veronique bardzo chętnie :zawstydzona/y: uwielbiam smakowe herbatki ... Dodi ja tylko robiłam nad dłonią lewą a z brzuchem nie robiłam jak w kółko to córka a jak tak jak wahadełko to chłopczyk

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry