Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hej brzuchatniki :-)
czy w waszym domu tez znikaja rzeczy? tzn ze cos mialyscie a pozniej przez miesiac, dwa szukacie i nie mozecie znalezc? u nas to jest standard jakich malo. Od 2 miechow szukam 2. plytek CD a teraz jeszcze doszla karta ze stacji benzynowej. No po prostu wsiaklo to wszystko pod ziemie. Ilez mozna szukac w tych samych miejscach, przekopalam wszystko, nawet pod szafkami i doooopajestem zla jak nie wiem bo na karcie ze stacji mielismy pinkty i chcielismy cos za to kupic a plytki byly przegrane z kaset VHS z czasow kiedy bylam mala no i kurde ni ma. Pewnie zwale wine na fretka ktory gdzies mi to wciagnal ewentualnie zjadl bo az oczy ze zdziwienia mi wychodza na to
![]()

wszystko postaram sie klasc poza zasiegiem brzdaca, to D jest nieuwazny i zostawia wszystko na widoku wiec jemu bedzie wszystko ginelo 

aaaale fajowo ^^

Tylko nie wiem czy powinnam kupic duzo wieksze, np o jeden rozmiar zeby bylo na dłużej czy wystarczy, ze te które sa niby w moim rozmiarze maja w biodrach o 2cm wiecej? Pomózcie, nie znam sie! 

ja wczoraj puscilam grubego jak sprzatalam lazienke i siedzial tam ze mna i patrzyl co robie, po czym wzial buteleczke z szamponem i zaciagnal do dziury ktora jest za kibelkiem do podmywania sie, niezle sie nameczylam zeby to wyciagnac
a krasnoludki ze u nas mieszkaja to juz dawno zauwazylam. Przeciez to one mi wszystko chowaja
nie zwalajmy calej winy na biedne fretki