• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
cześć Dziewczyny,
własnie wróciłam od znajomych i ich 5-miesięcznej Nadii.... no i dostałam pierwsze ciuszki i smoczki... zdobyłam pierwsze doświadczenia i umówiłam się na dłuższe nauki na czerwiec.... :)

ja mam cay czas kaszel - zrobiłam sobie syrop z siemienia i miodu oraz zakupiłam 2 słoje miodu, żeby się z tego cholerstwa wyleczyć, bo małe sztormy w tym brzuchu przeżywa.... :)

mój mąż miał dziś pojechać na nocne picie z kolegami, ale ostatecznie stwierdził, że jedzie samochodem na 2 godzinki i wróci, więc pić nie będzie, bo chce z nami wieczór spędzić.... :) własnego męża nie poznaje, a ja nawet Go nie prosiłam, żeby został, bo raczej od lipca już będzie Mu ciężko z takimi wypadami... :)

hej dziewczynki, cos dziś słabo piszecie heh... weekend, każdy siedzi ze swoimi małżonkami pewnie i odpoczywa...
Jejku jak mi się chce coś jeść dobrego, jakiś obiadek taki fajny..a nic nie mam takiego w domku zeby zrobić, a nie chce mi sie nigdzie isć..

Dobra, która chętna, żeby mi złożyc mój mebel który dziś przyszedł?? jak się razem zepniemy to damy radę :-D;-)

Maqnio leży jeszcze dostaje luteine dopochwowo i jakieś tabletki na podtrzymanie i wziewy na kaszel. Malutka jej pięknie kopie :-)

Dodi Kochana a co kupiłaś za mebelek ? :-)
Aha i Maqnio kazała Was wszystkie uściskać :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z lenistwa upiekłam murzynka. Bo to najszybsze co mi przyszło do głowy.
Dodi smazone ziemniaczki bym zjadła:-)
U nas spada ciśnienie bo spać mi się chce i znowu głowa zaczyna boleć.

reklama
Cześć wydrussia, doddi, wisienka, orchidea, balkan i cała reszta;) KIlka dni nie zaglądałam ale juz ciut ponadrabiałam zaległości. U mnie ostatnio mała buszuje po 15 czyli jak wracam z pracy, wycisze się i połozę- istne szaleństwo. Dziś tak przyłozyła w bok , ze nawet zabolało;)ha ale i tak cudnie nie kobietki? nie ma nic piękniejszego jak te małe Calineczki i mała Krasnoludki harcują:)

A propos zakupków- poszalałam na allegro i zakupiłam min. rampersiki i inne.O takie np:)GEORGE_ BAJECZNY RAMPERS__ + BODY GRATIS__ 0-3 M (1475681907) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry