• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
sestinka, piekny rampersik, super kolorki ma.. ja dziś tez kupilam jeden, ale troszke inny, na zatrzaski z przodu:) z lumpku oczywiście:)
teraz już na maxa zacznę wszystko kompletować dla dzidzi, skoro mam już 100% pewności że to dziewczynka:)

no ja jeszce w srode na połóweczkowym potwierdze raz jeszcze (choc juz 100%):)ale same wiecie heheh i tez ruszam do boju zakupowego. Na razie zamówiłam pakę gadzetów do szpitala i na pierwsze dni pielegnacji CALINECZKI MOJEJ

WITAJCIE
ja jak zwykle z zaległosciami moze pozniej nadrobie bo mala włąsnie małz usypia to bedzie wieczór wolny
dodi jak po wizycie??
a ja dzis byłam w baby fancie ale nie skusiłam sie na nic, chociaz takie ładniutkie ciuszki były ale pojechalismy małej kupic fotelik do samochodu
chyba jestem przesadna, w czwartek w biedronce beda body po 12 zł chyba to moze kupie cosik dla małęgo ze 2 szt

A mnie dzis koleżanka odwiedziała.. i jej kuzynka, jest mniej wiecej tak jak ja w ciąży.. i mowiła wcześniej że będą mieli chłopca (córeczkę juz mają) i bardzo sie ciesza... a teraz była na połówkowym chyba i jednak dziewczynka byla... a już sie nastawili na parke, a tu niespodzianka... jednak więc poczekać z ta płcią troszke dłuzej, przynajmniej do połowkowego, bo wcześniej to jak widac zdarzają sie jeszcze pomyłki czasami:):)
gon1a, a dobrze, dziekuje... nadal jest dziewczynka!!:)

to i ja dzisiaj zrobiłam pierwsze mini zakupki. Bo z ubrankami to czekam aż jeszcze raz lekarz stwierdzi taką samą płeć, a z pokoikiem aż się troszkę cieplej zrobi, bo chwilowo jest w nim przechowywalnia mebli z tarasu;) ale dzisiaj kupiłam 3 body z krótkim rękawkiem w realu - takie jednokolorowe z obszyciami w innym kolorze i bardzo uniwersalne, ale jeden ma napis kocham mojego tatę, drugi kocham moją mamę a trzeci kocham mamę i tatę:D słodkie;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry