• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Dzień dobry kcohane brzuchateczki i malutkie szkraby :*:*:*:*:* No ja pospałam wróciliśmy późno od sąsiadów,,, kurde z ludźmi co piją się teraz dogadać nie umiem :baffled: jedynie mój mąż mnie rozumiał nawet po "kielichu" :-D Ja mówiłam swoje a znajomi swoje :-D ale z jednym sie wkurzyłam,bo palili w pokoju gdzie siedzieliśmy myślałam,że się uduszę,grzecznie zapytałam czy mogą palić w kuchni,bo naprawdę mi dym przeszkadza,,,no i o dziwo palili w kuchni :szok: ale swoje pewnie pomyśleli :baffled:
Patrycjaaa gratuluję córeczki kochana :*:*:*:*
balkan ja też jestem za sposobami nautralnymi no chyba,że już serio coś cięższego się dziać zaczyna
katerinka nio i u mnie słoneczko ładne,a mama dzwoniła,że w Radomiu śnieg sypie i zimnicę mają :szok:

reklama
witam brzucholice:-Dja na chwile nie spie od 7 ostanio tak mam bo wstaje jesc i juz nie moge zasnac:angry:moj wlasnie wszedl po tesiowa, lece przygtowac ciasto;-)bede pozniej a ja na razie milej niedzieli:-)
co do pogody u mnie tak sobie ale strasznie zachmurzone jest:wściekła/y:

Witam sloneczka słoneczkowo:)u mnie tez dzis ladna pogoda.zjadlam sniadanko i tez moze potem wybiore sie na spacer.ale mialam cieszka noc bo moj chrapal jak szalony chyba dlatego ze przeziebiony,bo tak normalnie to mniej chrapie,a ja tego niemoge wytrzymac i juz chcialam nawet isc do drugiego pokoju spac ale uspokoil sie,no i jeszcze do tego snilo mi sie ze moja siostra wypadek miala ,mam nadzieje ze nic to nie oznacza

Teśka, snami się nie przejmuj - z wieloletniego doświadczenia człowieka, któremu się śni co noc mogę Cię zapewnić, że sny nic nie znaczą....

w Warszawie śliczne słońce.... i co z tego, jak siedzę dziś w domu... :(

Witajcie dziewczyny. Ja jak nigdy mi się to nie zdarzało juz dwa dni budze się o 8:szok:Wczoraj próbowałam jeszcze spać ale dziś juz nie mogłam leżec. Gdzie się podziało moje spanie do 11. Mała była jakaś spokojna wieczorem i w nocy też a rano spała az musiałam ja budzic. Teraz juz regularnie mamie przyłozyła i jestem spokojniejsza. Chociaż ostatnio jest mniej aktywna. Myślę, ze się inaczej ułozyła po prostu. Ja juz po śniadanku, ścieleniu łóżek i wietrzeniu m. U nas pogoda nadal słoneczna choć wietrzna. Teraz zastanawiam się co będe robic bo obiad mamy od wczoraj gotowy z dwóch dan i ciasto na deser i kompocik a Pol w szkole do 15tej.
Orchi no to faktycznie. Palic przy tobie to było świństwo bez znaczenia czy ci przeszkadza nawet, przeciez szkodzi dzidzi. A co do ludzi po % ja tez się nie dogaduję z nimi a u nas od stycznia trwa parapetówka. :-DZe względu na róznorodnośc gości i ich liczbę robimy ja na kilka podejść no i ja patrze na nich jak piją....................
balkan ja tez za naturą . Kupiłam takie tabletki do ssania. Bez żadnej chemi ani sztuczności. Chyba Gardinex czy coś takiego i szybko mi pomogły. Smakuja sokiem z malin
Katerinka a od wczoraj zapowiadali powrót zimmy:szok:
Teska w ciązy sny sa bardziej intensywne i wyraziste. Mi tez śnią się okropności. Czasem nawe bajki animowane z moim mężem w roli głównej. I lizaki o smaku parówek. Nie przemuj się:-D

Hej Wisieńka :*** Maqnio jeszcze będzie leżeć puki jej szyjka się nie wyciszy

Teśka muszę korzystać puki mama w domku :-) a mąż mnie zaskakuje :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Internet mi zaniknął :-D kurde ale na szczęścir wrócił :-D
wisieńka ano właśnie troszke głupio mi było mówić im skoro to ich mieszkanko,ale no przecież wiedzą,że ja "ciężarówka" :baffled:
wydrusia :*:* ale lepiej już z maqnio ????
Teśka mój też dziś chrapał,ale dlatego,że wypił sobie ,,, ale ja to juz spię przy tym jakby cisza była przyzwyczaiłam się już do tego :-D

reklama
Balkan ,Wisienko dzieki za pocieszenie to na szczescie nie tyko ja mam takie kosmiczne sny,bo u mnie to codziennie jakies sny mam .Wydrusiu przekaz ze 3mam mocno kciuki za Maqnio i jej zdrowko****

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry