orchidea_
Dzidziulek kochany <3
Dzień dobry kcohane brzuchateczki i malutkie szkraby :*:*:*:*:* No ja pospałam wróciliśmy późno od sąsiadów,,, kurde z ludźmi co piją się teraz dogadać nie umiem
jedynie mój mąż mnie rozumiał nawet po "kielichu"
Ja mówiłam swoje a znajomi swoje
ale z jednym sie wkurzyłam,bo palili w pokoju gdzie siedzieliśmy myślałam,że się uduszę,grzecznie zapytałam czy mogą palić w kuchni,bo naprawdę mi dym przeszkadza,,,no i o dziwo palili w kuchni
ale swoje pewnie pomyśleli
Patrycjaaa gratuluję córeczki kochana :*:*:*:*
balkan ja też jestem za sposobami nautralnymi no chyba,że już serio coś cięższego się dziać zaczyna
katerinka nio i u mnie słoneczko ładne,a mama dzwoniła,że w Radomiu śnieg sypie i zimnicę mają
jedynie mój mąż mnie rozumiał nawet po "kielichu"
Ja mówiłam swoje a znajomi swoje
ale z jednym sie wkurzyłam,bo palili w pokoju gdzie siedzieliśmy myślałam,że się uduszę,grzecznie zapytałam czy mogą palić w kuchni,bo naprawdę mi dym przeszkadza,,,no i o dziwo palili w kuchni
ale swoje pewnie pomyśleli
Patrycjaaa gratuluję córeczki kochana :*:*:*:*
balkan ja też jestem za sposobami nautralnymi no chyba,że już serio coś cięższego się dziać zaczyna
katerinka nio i u mnie słoneczko ładne,a mama dzwoniła,że w Radomiu śnieg sypie i zimnicę mają

moj wlasnie wszedl po tesiowa, lece przygtowac ciasto;-)bede pozniej a ja na razie milej niedzieli:-)