reklama

Lipiec 2011

reklama
Cześć brzuszki :-)

Ja dziś wstalam "w środku dnia" - jak na mnie, bo o 8.00 :-) Najgorsze że wcale nie jestem wyspana i poszlabym spac dalej najchetniej.

Co do snow, śniło mi sie dziś że mąż pił piwo i mialam takiego smaka na to piwo że upiłam mu dosłownie ze 3 łyki ze szklanki, a potem reszte snu przepłakałam, że zrobilam dzidziolkowi krzywdę....
No i wstałam jakas taka z mieszanymi uczuciami.

Wydrussiu, ode mnie równiez pozdrów maqnio.

Poczytalam troszke o szpitalach, o porodowkach w woj. Śląskim i mam teraz mętlik w glowie. Byłam zdecydowana na ten, gdzie chodze do gina, a teraz nie wiem... Poczekam chyba do wizyty i zadam mu kilka konkretnych pytań dotyczących opieki poporodowej i od tego uzaleznię wybór.

Bardzo się cieszę !!! I tak ma być :tak:
No właśnie sobie uświadomiłam,że jestem na półmetku ciąży wowwwww w sumie mąż mnie uświadomił,bo powiedział,że idziemy na dobre ciacho później :-D a ja a to w domu zjeść nie możemy,a on,że nie bo to przecież połowa za nami ciąży :-D
Corin no kochana ja też poczytałam,wcześniej myslałam o Wodzisławiu czy Mikołowie,ale zostałam przy Rybniku chociaż kobiety piszą różne rzeczy,ale leżałam tam i wiem,że opieka zła nie jest.A w sumie pare dni da się wytrzymać,u mnie widzisz jest ten minus dla męża,że dopóki nie wyjdę ze sszpitala to dzidzi nie potrzyma na rekach tylko po porodzie zobaczy i później przez szybkę,zakaz jest i już nikt na oddział nie wejdzie tylko sala odwiedziń,,, ale jakoś już w głowie doszłam do tego,że może i lepiej ,że każdy właził nie będzie

Ostatnia edycja:
Corin ja rozmaiwam na ten temat z dziewczynami z regionalnego. Mam, ze tak powiem relacje za goraco bo kilka z nich jest w 38 tc.
Orchi no dokłądnie stukneła ci 20tka
wydrusiu powiedz maqnio, ze na pewno będzie dobrze, niech się trzyma twardo i się nie daje

I ja się witam niedzielnie :-) U mnie za oknem też piękne słoneczko, ale niestety nie pospaceruję bo dalej kaszel mnie męczy, więc siedzę w domu. Mój S. właśnie do pracy pojechał załamany wolałby niedzielę spędzić w domku. Jedzie na derby do Warszawy, dziś gra Legia z Polonią Warszawa, a on jedzie na wypadek starcia kibiców.
Ode mnie też pozdrówcie Maqnio!

Dzień dobry Mamusie i Maluszki:)

U mnie dzisiaj noc tak sobie, kręgosłup mnie bolał, ale po 5 przeszło. O 6:10 obudził mnie kopniaczkami mój synuś kochany ,,pogadaliśmy” sobie z 40 minut i zasnęliśmy znowu;)

Patrycja, gratuluję córeczki.

Balkan, dużo zdrówka!

Orchidea, u mnie pięknie świeci słoneczko, aż się w łóżku leżeć nie chce, może już za tydzień będę mogła wyjść na 20 minutek:) Dobrze, że znajomi jednak przenieśli się z tymi ćmikami do kuchni. No to Tomek Cię dzisiaj milusio zaskoczył:) Smacznego ciacha:) Szczęśliwych kolejnych 20 tygodni:****

Teskna, chyba wszystkie mamy jakieś dziwne sny;)

Wisieńka, mój synuś, też chyba jakoś inaczej teraz leży, bo jego kopniaczki są mniej intensywne.

Wydrussia, milusiej kawuni:) Wyślij, proszę, ode mnie i Dawidka buziaki Maqnio i Różyczce:*

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry