Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mi pępek jeszcze nie wychodzi Corin Psocia nio to dobrze ,że masaż był balkan forsycje sliczne
To i ja Wam pokażę co wczoraj zrobiłam na Święta już tzn dopiero zaczynam
Wisieńka chyba sie dzis lepiej czujesz bo czuc ze masz humorek lepszy - tak trzymać. Co do brzunia to ja mam dokładnie tyle samo, własnie wczoraj mierzyłam jak szukałam tych portek na allegro ;-)
Hej Wydrussia Pozdrów Maqnio i Rózyczkę. A Tobie udanej kawusi u mamusi Orchidea wszystkiego najlepszego z okazji połowinek :-) i smacznego ciacha...
Hej Corin! Hej Psotka! :* :*
Orchidea, fajne te jajka - z czego je robisz? zazdroszczę talentu, bo ja manulanie jestem zerowa....
mój pępek jest aktualnie wielką dziurą, z której mój mąż się śmieje wycierając mnie po kąpieli i mówiąc kolejne komplementy, że coraz mnie więcej... a ja pierwszy raz w życiu z własnego brzucha jestem dumna!
Buziaki na dzień dobry! Orchidea coś uroczego proszę o zdjęcie efektu końcowego wydrussia u mnie też ogóreczek pachnie i jeszcze jajka zafundowałam sobie do tego balkan ja też dumna jestem z brzucholka i w pracy się "ubieram" zeby jak najbardziej podkreslić go ( a wyglądam jakbym piłke połknęła, jakoś boki nic na razie nie przybrały) a i mąż ucieszony jak sobie popatrzy