reklama

Lipiec 2011

reklama
witam poludniowo brzuchaty :-)
orchi dokladnie, sestinka ma tak jak ja w srode i juz przebieram nogami a wczoraj w barze znowu mnie znajomi denerwowali bo ogladali mi twarz i jeden mowil ze dziewczynka a drugi sie zapieral ze chlopak i wyobrazcie sobie ze maja 50% szans i ktorys z nich na penwo trafi, wiec bede pozniej slyszec A NIE MOWILEM??? jak mnie to denerwuje normalnie. Gdybym miala 50% szans wygranej w totolotku to juz dawno mialabym chatke na hawajach :-D takie wymadrzanie sie kurde mac :/

ja wstalam dopiero o 12:30 nie wiem co mi sie podzialo :-D przespalam calutka noc, ani razu sie nie obudzilam. Bylismy wczoraj u siostry D i dziewczyna zalamana. Nie spi od momentu kiedy byla w 9 miesiacu ciazy, maly ma teraz miesiac i wykonczona na maxa, nie ma kiedy spac bo maly caly czas ma problemy z gazami, co zasnie to siew budzi i znowu trzeba go wziac, nawet godziny sie przespac nie moze, ani w ciagu dnia ani w nocy i tak juz od miesiaca. Dopadla ja mala depresja bo ilez mozna byc bez snu, poszlismy to wzielam malego na chwile, zasnal na 10 min a pozniej sie darl na cycka, ehh wyobrazam sobie jakie to musi byc dobijajace, nie ma nawet czasu sie nim cieszyc ze zmeczenia :-( zebym ja miala spokojniejsze dziecie ...

em_ka no denerwujące to jest, mam to za soba.Ale to nic, bo zaczął się kolejny etap- a jak jej dacie na imię hahaha i każdy próbuje wtrącić swoje 3 grosze

Corin no tak ... z tym ze wiesz, ja siedze w domu to moglabym jej pomoc ale tak na dobra sprawe to nie mam jak bo ja za nia cycka nie dam a maly wola co 2,3 h a w miedzy czasie walczy z gazami. Smialysmy sie wczoraj ze jak mi sie mleko pojawi to go podepne do swoich zeby sie troszke przespala :-D
i nie ma sie co smiac bo siara mi juz wychodzi :szok: ja zawsze myslalam ze jest jedna dziurka a sie okazalo ze jak nacise to mi leci jakby z 4 dziurek :szok: alez ja niedoinformowana bylam :-D

emcia spoko kochana juz sie dowiesz niedługo czy synuś czy córeńka i wtedy przestana gadać ;) no właśnie ale później jak to sestinka pisze imie albo do kogo będzie podobny szkrabuś mały echch ale to fajnie,że spałaś tyle !!! Ja właśnie drugą nockę też tak spie,że siku nawet nie wstanę a pewnie jutro wstane o 5tej i do tej siódmej z sikami będe sie męczyła ,żeby zanieść "świeżo" zrobione hihihi

sestinka :-D ten ETAP tez juz przechodzilam, ok miesiac temu znajomy stal nade mna chyba godzine i mi mowil imiona jakie mozemy dac :baffled: :wściekła/y: aaaaaa szal szal szal niech sie swoimi zajmuja !!!
wczoraj nawet gadalam z jednym i mowil ze to normalne, bo takie przesady zostaly ze wczesniejszych czasow gdy nie bylo USG wiec jakos sie starali przewidziec plec i tak powstaly zabobony przy dzisiejszej technologii :-/

orchi ja staram sie po prostu na noc nie pic tak duzo i przed samym snem czy mi sie chce czy nie ide do WC, a ty masz jakies badania moczu tak? to uwazaj zebys sobie nie siknela wczesniej niz trzeba bo bedzie niewazne :-)

wyobraz sobie ze ja mialam raz taka przygode, mieli mi robic jakis zabieg (nie pamietam jak sie nazywal) zwiazany z bolem nerek i pisalo na kartce ze trzeba z pelnym pecherzem przyjsc, no wiec obudzilam sie wczesnie i juz nie robilam siku bo bym pozniej nie uzbierala tyle ile trzeba, mieszkalam w madrycie wiec mialam niedaleko do szpitala. Pojechalam i co sie okazalo? ze to nie bylo tam tylko na drugim koncu madrytu. WIec wsiadlam w metro z tym pelnym pecherzem od samej nocy i jade, dostalam az zimnych potow ze wstrzymywania, myslalam ze sie posikam, lal sie ze mnie pot ciurkami. W pewnym momencie przesiadlam sie na druga strone i pojechalam do domu sie wysikac. Stwierdzilam ze mimo wszystko pojade tam znowu i sprawdze czy da sie na inny dzien zapisac. Pojechalam i co sie okazalo? ze wcale nie musialam przyjezdzac z pelnym pecherzem, wystarczylo wypic kubek wody przed zabiegiem :wściekła/y: to po jakiego .... pisza na kartce Z PELNYM PECHERZEM? !!! i cala procedura zapisywania sie na inny dzien itd... wiec olalam sprawe.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kuźwa to nieźle miałaś :baffled: tyle trzymac mocz masakra,ale fakt pełny pecherz tez bym pomyślała,że mam trzymac siki kurde :zawstydzona/y:
No mogłabym i we wtorek iśc i środę ale odbebnie morfologie i mocz jutro i będę miała spokój,w sumie lakerz kazał mi tylko siki zrobić ale wolę i krew żeby wiedzieć co i jak ;)

reklama
mi zapowiedzieli po tym USG, na wizycie u mojego lekarza prowadzacego 1 kwietnia ze mi beda robic jakies badania, nawet nie wiem co to za badania bo oni to takich slow uzywaja ze nawet nigdy mi sie nie chce dopytywac bo i tak pewnie bym nie zrozumiala :-D wiec skoro juz mnie na nie wysla to zobacze :-D czy tylko krew i mocz czy cos wiecej. AAllle jestem nakrecona, z 2 miesiecy czekania na USG zrobily sie 3 dni i coraz gorzej mi wytrzymac ^^

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry