Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
takie wymadrzanie sie kurde mac :/
przespalam calutka noc, ani razu sie nie obudzilam. Bylismy wczoraj u siostry D i dziewczyna zalamana. Nie spi od momentu kiedy byla w 9 miesiacu ciazy, maly ma teraz miesiac i wykonczona na maxa, nie ma kiedy spac bo maly caly czas ma problemy z gazami, co zasnie to siew budzi i znowu trzeba go wziac, nawet godziny sie przespac nie moze, ani w ciagu dnia ani w nocy i tak juz od miesiaca. Dopadla ja mala depresja bo ilez mozna byc bez snu, poszlismy to wzielam malego na chwile, zasnal na 10 min a pozniej sie darl na cycka, ehh wyobrazam sobie jakie to musi byc dobijajace, nie ma nawet czasu sie nim cieszyc ze zmeczenia :-( zebym ja miala spokojniejsze dziecie ...
ja zawsze myslalam ze jest jedna dziurka a sie okazalo ze jak nacise to mi leci jakby z 4 dziurek
alez ja niedoinformowana bylam 
ten ETAP tez juz przechodzilam, ok miesiac temu znajomy stal nade mna chyba godzine i mi mowil imiona jakie mozemy dac
aaaaaa szal szal szal niech sie swoimi zajmuja !!!
to po jakiego .... pisza na kartce Z PELNYM PECHERZEM? !!! i cala procedura zapisywania sie na inny dzien itd... wiec olalam sprawe.
tyle trzymac mocz masakra,ale fakt pełny pecherz tez bym pomyślała,że mam trzymac siki kurde 
wiec skoro juz mnie na nie wysla to zobacze
czy tylko krew i mocz czy cos wiecej. AAllle jestem nakrecona, z 2 miesiecy czekania na USG zrobily sie 3 dni i coraz gorzej mi wytrzymac ^^