reklama

Lipiec 2011

reklama
no to widzę, że wszystkim niedziela zaczęła się miło... :)
mam nadzieję, że Manique też jest coraz lepiej - trzymam kciuki.

Ja dziś zaczynam 21 tydzień... mój mąż stwierdził, że w zasadzie to dopiero wczoraj poczuł, że jestem w ciąży, bo zawołałam go na kopniaczki i kilka razy miał okazję sam wyczuć.... :) lepiej późno niż wcale..... :)

rano wychrypiałam mężowi, że choć raz On by mógł śniadanie w niedzielę zrobić, to usłyszałam, że raz - zrywam się z łóżka i On za mna nie nadąża, a poza tym On nie potrafi robić takiej jajecznicy jak ja.... :) no ręce opadają.....

psotka no teraz maja duzo miejsca t jeszcze mogą się nam chować:-)
wydrusia o jak milutko

Jak wstałam to Pol już pojechał na zajęcia i sama się obudziłam herbatka i chlebkiem z sałatka, wędlinką, papryka i rzodkiewką:-DKiedys nie jadałam śniadań a teraz tylko wstanę już jestem głodna:-DA brzuch rośnie, na wczoraj 98cm:-D

balkan przesól ją parę razy to może zrobi mąż Tobie śniadanie ;-) :-D No 21 to oczko się zaczęło ale zasuwa ten czas :szok:
wisieńka mnie mój wczoraj mierzył i mam 88cm 1cm urósł od ostatniej przymiarki :-D

Orchidea, niestety tak to na Niego nie działa.... :)

ale za to forsycja w domu zaczyna wypuszczać pączki:
forsycja.jpg

Corin ty chwalipieto:-D
balkan jaka wiosenka. Dzięki tobie zadzwonie do sister bo jest u taty i powiem, zeby przywiozła mi z ogrodu kilka gałązek. Też chce miec wiosnę
Innym torem idąc wielkanoc późno w tym roku i bedzie juz taka letnia wiosna pewnie

Sis, zrobił w nocy, było lepiej:)

Wisieńka, jeszcze troche i dzidziulki już będą za duże na zabawe w chowanego;)

Mi zaczął się powiększać brzuszek, muszę się zmierzyć później:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry