Cześć mamuśki i szkraby!
Wczorajsze szaleństwo zakupowe, dzisiejsze odwiedzinki i ja znowu mam zaległości, ech..

Wczoraj na prawdę był szalony dzień

Ja normalnie już nie wiem jak się w sklepie zachować

Mój mąż powiedział, że jak wpadam do sklepu to koniecznie muszę coś kupić

Kupiłam wczoraj trzy bluzki z czego dwie się mojemu wybrednemu nie podobają i pojechałam je oddać :/ Oczywiście miałam pecha bo podobały mi się jeszcze 3 inne rzeczy (w tym kurtka) i niestety mojego rozmiaru już nie było

ja to mam "Szczęście"..
asica - mi się wydaje, że tego nie da się wykryć w trakcie ciąży..A nawet gdyby to i tak nic nie można by z tym zrobić. też się torchę tym tematem interesowałam bo miałam robioną amnio i stopa końsko-szpotawa może być powikłaniem po amnio ze względu na małą ilość wód płodowych. Może Błażejkowi było ciasno i stąd taka stópka.
corin - Twoja Ewa już nogi odkryła, a ja się zastanawiam kiedy Mateusz je odkryje. Podnosi je do góry jakby świecę robił, ale nie widzę żeby specjalnie im się przyglądał.
Wisieńka - pochwal się tym blogiem, rzuć linka

bo ja nie wiem gdzie go szukać :/ Chyba, że to tylko dla wtajemniczonych, to rozumiem
Magia - i jak po szczeipeniu? A Łukaszek był dzielny?
Marzenka - Mateusz też się dzwiga do siadania jak go noszę na rękach, marszczy się przy tym z wysiłku

)
Czytam o tych problemach dzieciaczków z jedzeniem, Ciekawe co w tym jest, bo mój Mateusz za dnia też niespokojnie je, a wrzasku przy tym narobi.. ech.. A w nocy je ładnie i spokojnie ok 15-20 minut, a w ciągu dnia czasem z trudem wytrzymuje przy cycu 10 minut :/
Odnośnie kupek to mój Mateusz dzisiaj szaleje! W nocy (o dziwo!) nie zrobił kupy (jak to ma w zwyczaju). Ale za to ok 7 rano jak walnął w gacie to mi się podłoga pod nogami zatrzęsła!!! Odgłos był niesamowity, wzmocniony przez nianię

hehe jak sobie to przypomnę

ojj co to musiała być za ulga

i od tamtego czasu zrobił jeszcze 3 kupy!!! Normalnie szaleństwo
Pisałyście też o nalewce

mniami

czy mamusie karmiące pozwalają sobie na jakiś mały %??? bo ja ostatnio pozwoliłam sobie na małego Redsa po wieczornym karmieniu. Biorąc pod uwagę, że odstęp między następnym karmieniem wynosi minimum 4 godziny to stwierdziłam, że mogę zaszaleć
ok wracam do czytania Was dalej

buźki!