renia ja mieszkalam w tychach 8 lat a pozniej przeprowadzilismy sie niedaleko kobióra i mamy tam domek od 14 lat, ale przez ten czas caly czas chodzilam do szkoly do tychow, jako bajtel do muzycznej, pozniej do szkoly 19 a pozniej do LO 3 takze cale zycie w tychach spedzilam i tam tez mam wszystkich znajomych :-)
Corin to niezle jazdy mieliscie, powiem ci ze Ewunia nawet jakby nie spala przez ten czas szalu tesciowej to i tak duzo by nie pamietala z tego wydazenia, martwilabym sie bardziej o starszaki bo to one zapamietaja to, co sie stalo z babcia. Kurcze przykre to jest, kobicina niby niczemu niewinna ze jest chora :-(
psocia to jak pojde do zielarskiego to kupie ten tymianek bo malutka mi sie tak meczy :-( teraz dopiero ja na rekach uspalam (a zawsze sama usypia w lozeczku) bo nie mogla w ogole oddycha a nie da sie jej wyja tego katarku z nosa bo on tak jakby byl z zatok :-( polozylam ja na boku, moze lepiej jej sie bedzie oddychalo. Nawet jej dzisiaj nie kapalam bo kurcze jeszcze by mi sie na calego rozchorowala.
magia czemu mialabym sie obrazac i na co? :-)