Dzieńdoberek, młoda dosypia to czytam Waszą niedzielną "prozę życia"
asica mnie to nawet nie okołorocznicowo a rocznicowo hehe Natalka się trafiła
marzena w końcu się nie wyspaliśmy bo znów jakieś zmiany w rozwoju u małej- cała niedziela bezsenna, pobudzona, hiperaktywna i marudn aheh- ale dziś wnocy było ok
alex – dzięki za życzenia! ( a obraz kkupiłam kilka lat temu na allegro u takiego malarza co sporo prac wystawia)a te skoki to miedzy 14 a 19 to mogą się pojawiać często i gesto- moja już drugi taki w przeciągu dwóch tyg

ale za to potem jaka zdolna hahah
wisieńka w Mławie brak Sfinxa ale przyłączam się jak gdzies rusze w Polskę to ominę szerokimłukiem!!!!!
psotka- Zauważyła, że mój malutki teraz potrzebuje dużo więcej czułości, cały czas się tuli, dotyka mnie po buzi, smyra po włosach, mało tego, jak zasypia w dzień w łóżeczku to śpi godzinę, a jak kładę go do naszego łóżka, przytulam go i tak razem drzemiemy, to potrafi i trzy godziny spać, hmm…

Maluluś kochany

– u mnie jest tak samo!!!!!!!ale biorę ją tylko jak ma te swoje skoki i rzuca się po łóżeczku bądź nad ranem przed 6 jak i tak poł łózka się zwalnia

a co do aportów- hmm jakąż kondycję szanowna mamusia będzie miała
magia był już lekarz? Jak Staś się dziś czuje!Zdrówka! Aza tatę trzymam ksciuki!
emka zdróweczka dla małej! próbuj różnych sposobów!
konwalianka no patrz, a ja myślałam ze w lux medzie to wszystko tak LUX

masz rację, nie czekaj już bo cos się schrzani
Corin może czas pomyslec o jakims miejscu z opieką dla teściowej?
A mnie dziś opluła rano córa

Zjadła, położyłam ją w łóżku obok siebie, tak sobie lezymy, kimamy, oczka przymknięta a tu nagle czyję na twarzy chlust

i co widzę ?-uśmiech bezzębny
psotka w ciąży zwłaszcza miałam takie sny…..hehhe