Hej dziewczyny!
ech napisałam posta i sobie niechcąco skasowałam ://
Przez ostatnie dni nie miałam czasu na bb bo mąż miał kilka dni wolnych i trochę jeździliśmy. Zaliczyliśmy sesję roczkową, byliśmy nad wodą
Pisałyście o szczepieniach.. ciężki temat.. bardzo się boję komplikacji. CHodziłam z Matim na rehabilitacje i nasza rehabilitantka miała dużo dzieciaczków z autyzmem..
konwalianko, basieniak - czy są jakieś badania, statystyki informujące o tym, że dzieci które nie były szczepione nie chorują na autyzm? albo rzadziej do tej choroby dochodzi?
Dzisiaj byliśmy u lekarza, na kontroli, bo Mati w sobotę zaliczył upadek, byliśmy na pogotowiu bo tak bardzo mu leciała krew z buzi, że byliśmy przerażeni!! Całe szczęście zęby całe, zranił się w wędzidełko między jedynkami. W każdym bądź razie nasza pediatra też jest za szczepieniem - oczywiście. My raczej będziemy szczepić, ale boję się..
Anetkaa - mój Mati jak się złości ale chce zwrócić na siebie uwagę to też sie kładzie na podłogę i tak delikatnie uderza głową. Od samego początku staram się na to nie reagować ale co kilka dni sobie o tym przypomina i próbuje..
maqnio - my też zapisani na kurs pływania od ok. połowy września. Szkoda, że tyle czekać trzebabo ja wolałabym zacząć chodzić już teraz jak jest ciepło..
maqnio, wydrusia - widziałam, że Wasze dziewczyny mają konto na fb

) haha ale będą mieć pamiątkę, jak będą starsze

pod warunkiem, że wpisy się zachowają, nie wiem jak wygląda archiwizacja na fb bo konto mam krótko.
Przepraszam, ze nie ustosunkowałam się do wszystkich ale nie nadrobiłam.
A teraz idę spać bo u nas nocki nie najlepsze. Niby przebiły się dwie dwójki ale dalej Mati się budzi, chyba idą kolejne...
Aaaa jeszcze jedno, dzisiaj pediatra kazała nam spróbować zamienić pepti na HA.. jutro zaczynamy próbę. Powiedziała, że jeśli pojawi się szorstka skóra ( i tylko ona, bez dodatkowych komplikacji typu ból brzuszka) to żeby kontynuować HA, a jeśli dojdą dolegliwości brzuszkowe to wracamy do pepti. Hmm.. no spróbować trzeba! trzymajcie kciuki!
No a teraz spokojnej nocki życzę :*