Jolcia1984
Aktywna w BB
Makota super mu powiedziałaś, ciężarne, z dziećmi, z psami ogólnie wszyscy ludzie wg niektórych nie powinni wychodzić z domu tylko dlatego,że buraki nie umieją się zachować i żyć w społeczeństwie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój mąż się dowiedział rano jak mu kazali samochód przestawić. Wściekła jestem na nich, dobrze, że w sobotę wyjeżdżamy, bo bym jej powiedziała co o tym myślę. Jak wrócimy to mam nadzieję, że już śladu po tym remoncie nie będzie.A ja zamiast ogarniac dom to co robie? Kupuje groupona w prezencie bratu na Monster truck we Wroclawiu, ale zabierze mojego syna![]()

ale to chyba jedyna w tym składzie mam takie zdanie na ten temat ;-).
i zdrówka dla Igora!
myślę, że warto poznać rozmiar, z tym, że w ciąży rozmiar może zmieniać się jak w kalejdoskopie... a wygodnie Ci z takim rozmiarem?Cześć
Ja tylko na chwilkę. Igor od kilku dni chory, cały czas z gorączką i wymiotuje biedak dzień i noc. Czytam ale z odpisywaniem ciężko.
Chciałam tylko dac znać ze kwote 38 zł podzielimy na 15 chętnych także po 2.50 wychodzi
Fajnie, ze tyle z nas się zdeklarowało i możemy komuś chociaż w taki mały sposób pomóc![]()