reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

hej dziewczyny :) jesteśmy jeszcze w dwupaku :) lekarze mówia że super będzie jak wytrzymamy do 36 tyg czyli do piątku :) narazie wszystko wskazuje że wytrzymamy ale nic nie wiadomo z tymi przepływami to różnie bywa wcześniej były gorsze to dali zastrzyk na płucka teraz są lepsze to znowu czekamy :) jutro kolejna porcja badań krew, mocz, przepływy i chyba usg żeby zobaczyć ile moja kruszyneczka przybrała :) a tak apropo cukrzycy ciazowej to musiał nastąpić u mnie jakiś błąd bo miałam lekko podwyzszony wynik a teraz zaczęłam mierzyć sobie po każdym posilku i nigdy nie miałam powyzej 100. Nawet po słodyczach mam mniej niż po dużych posiłkach tak więc słodyczowe szaleństwo czas zacząć :) chociaż tyle na pocieszenie :)

reklama
ewa66 to piątek już tuż tuż:) ogółem chyba lepsze wiadomości usłyszałaś, do dobrze, a i fajnie tak pod koniec ciąży dogodzić sobie jakimś słodyczem gdy wcześniej to było zakazane
Pola ja ze strony kupującego Ci powiem, że sama kupiłam 4 pary spodni ciążowych i 2 bluzki na allegro, ale dałam za to grosze, ale powiedziałam sobie że kiedyś jak będę już wyglądać jako tako i zrzucę te nadprogramowe kg to będę kupować na allegro bo można tanio kupić, z tym że Ty jako sprzedająca wolałabyś odwrotnie:) a i jeszcze niuni kupiłam 2 razy duże paki ubrań gdzie wyszedł ciuszek za 3-4 zł a ciuszki jakościowo świetne i bardzo się cieszę z nich

Ewa - ciesze sie, ze wiesz co sie czeka, ze jestes pod kontrola i ze dzielnie sobie radzisz. Trzymam kciuki

Pola - ja kupowalam na tablicy uzywany plaszczyk ciazowy. Reszte ubran dostalam, kupilam nowe jakos tanio, albo ubieralam te nieciazowe (dosc dlugo)
Waham sie nad sprzedaza swoich ciazowych ubran, bo moze sie jeszcze kiedys przydadza :p

dziendoberek!!

ja sprzedawać ciążowych nie będę. kupiłam drogie spodnie, 150zł, bo dla mnie ciężko kupić bo wysoka jestem, i mam kilka bluzek. w sumie nie wiele tego jest. ale chce miec drugie dziecię, nie chcę jedynaka..

ja się teraz dużo lepiej czuje niz jakiś czas temu. brzuch mi się stawiał przez długi okres czasu, ale teraz prawie nic. zastanawiam się czy w przyszły wekend nie pojechać do rodziców na weekend. troche mnie juz nosi. bede kończyć 36tc wiec juz niebezpieczeństwo mija. wezmę torbę porodową. choć wolałabym u siebie rodzic niż tam.. bo to jednak 2 godziny drogi od domu.

Ostatnia edycja:
Pola,odnośnie zakupów na Allegro...jest to jakiś pomysł. Sprzedają się, ale rzeczywiście nie należy windować cen.
Jak dobry towar to i tak znajdzie nabywców i dobrą cenę.
Generalnie od kilku msc zdobywam tego typu doświadczenia i jak na razie nie wiem dokładnie jak to działa. Czasem dłuuugo nic a potem ktoś jednorazowo kupuje 10 rzeczy:szok:

Też zaczęłam wystawiać moje ciążowe i inne w które już się nie zmieszczę:no:
Teraz sukienka od 1 zł. Jest 1,25 zl.. SZAŁ. Ale to dla mnie taki mały hazard:tak:

Gorączki nie miałam. Dwa razy dziennie mierzymy. Ktg ok. Rumien powoli schodzi. W sumie dziś znów nic sie nie będzie działo, ale czekam do jutra na wyniki z niecierpliwością. Fajnie by było,jakby mój gin przyszedł jutro pogadać.
ewa fajnie,że jeszcze w dwupaku jesteś! Oby tak dalej!

Dzien dobry.
Dzieki za odpowiedzi odnośnie sprzedaży ubrań. Ja ciążowych nie sprzedaje. Mam wielki karton ciążowych ale poczekają na kolejna ciaze :)
A te co chce sprzedać (nieciazowe) mam zamiar wystawić za jakies grosze bo chce sie tego pozbyć. Zobaczymy jak mi pójdzie. Moze zacznę od tablicy.

Ewa, było by super gdybyście wytrzymały do piątku. Jednak 36tc brzmi juz zdecydowanie bezpieczniej. Masz niewiele czasu na objedzenie sie słodyczami zatem korzystaj :)

Miłego dzionka.

Dzień dobry,

EWA najlepsze wieści jakie mogłabym usłyszeć od Ciebie. Trzymaj się do piątku. Szczególnie mocno trzymam kciuki za ciebie bo mamy termin wspólny.

Ja będę na pewno sprzedawać spodnie ciążowe bo inne ciuchy mam normalne, ale będę sprzedawać w pakietach po 3 pary.

Dzisiaj w nocy pokłóciłam się z Ł. i od rana się nie odzywamy do siebie. Dzisiaj będzie cd malowania, więc przynajmniej nie będzie wielu okazji do spotkań. Gdyby pogoda była ładniejsza to zabrałabym psinę do parku na pół dnia, ale niestety zachmurzenie jest i możliwe, że będą opady.

do później :*

Hej
Ewa super wieści. Oby jak najdłużej w dwupaku :)
Jagódka niedziela w szpitalu blee mam nadzieję że masz czytadla. Dobrze że wszystko u ciebie ok :)

Ja ubrań ciążowych nie sprzedaję bo mam wiele sióstr ;)
Pola co to za sklep że taka okazja? Też bym chciała tę chuste lennylamb ale ceny mnie odstraszają :(

Tort zjedzony świeczki zdmuchane sto lat zaśpiewane. Jubilat już w pracy a my z Aru idziemy potem na festyn.

Z OKAZJI DNIA DZIECKA
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZIECIAKÓW TYCH DUŻYCH I TYCH BRZUSZKOWYCH :)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć:) Trzymam kciuki za wszystkie szpitalne! :happy: Jestem pewna że będzie dobrze;)

Ja nie kupowałam drogich ciązowych rzeczy a najdroższa to była bluzka z happymum za 160 zl i sukienka z allegro za 70 zl. - której już chyba nie będę miała okazji założyć:(( Od wczoraj przy głębokim wdechu boli mnie serce.. Myślę źe to może przez ten Salbutamol:( Kurczę:-(
Wizyte u Gin mam w pt więc leków o tak nie przerwę....
za chwilkę mój mąż na śniadanie zrobi mi pan caces mmmm:)
mam nadzieję że wy się donrze dziś czujecie:*

Do góry