sokoja
Fanka BB :)
jest Zosia1920 g jeszcze jej nie widziałam bo leży na patologii ale chyba wszystko jest Ok. Urodziła się wczoraj o 14.12. Informacje o zdrowiu będę miała jak tam pójdę a po cesarce czekam na męża bo sama nie dam rady. Ale malutka oddychala wczoraj sama i wyniki też były Ok więc mam nadzieję że dalej tak jest. Mała ukradła serce tatusiowi.
GRATULACJE!!!! super wiadomość!!! teraz dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domu!!!
wchodzę na spokojnie a tu TAKIE wiadomości!!! normalnie, aż się uśmiecham do monitora!!!
Jagódka u Ciebie też widzę dobre informacje więc gratuluję!
Taka moja propozycja co do tabelki, że może dopisujmy tam datę przypuszczalnego porodu, a obok datę kiedy się urodziło dzidzi, żeby widzieć czy w terminie czy po.... no i oczywiście takie tam jak waga, wzrost itp.
Jestem w takim szoku z tą wiadomością, że pozapominałam co chciałam napisać
Dzisiaj zabieram się za prasowanie, bo mój poród też stał się dla mnie bardziej realny niż do tej pory.aaaa i ja na miejscu Małgorzatki też pewnie zwlekałabym z wizytą na ip. Dobrze ją rozumiem. W sumie każda postąpi tak jak uważa za słuszne, ale u lekarza była, pessar ma założony, kazał zmienić dawki leków, ruchy czuje, nie wiem co więcej na chwilę obecna mogliby zrobić w szpitalu? No chyba, że podać sterydy na płucka, ale to chyba by już wczoraj lekarz o tym wstępnie zadecydował.
A jeśli chodzi o wymioty/ mdłości to podobno w 3 trymestrze pojawiają się u niektórych ciężarnych. Dzisiaj rano też mało nie odwiedziłam kibelkosa więc chyba takie objawy na tym etapie nie są niczym nieodpowiednim.
Czy u Was też taka beznadziejna pogoda? Zasypiam na stojąco.....