Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale ja się śmieję, a w poprzedniej ciąży zabroniłam dziecku wychodzić z brzucha przd wynikami ostatniego egzaminu - 13.04 ok 21 dostałam wiadomość, że zdałam, a następnego dnia o podobnej porze miałam cc 
też mi się wczorja zachciało ciasta z truskawkami - to sobie jogurtowe upiekłam, a dziś już tylko 1/3 jest 

pojechałam z siostrą na jakieś wczasy i schodząc ze schodów podarłam jedyną sukienkę w którą się mieściłam
szybko na górę się przebrać, a tu nic na mnie nie pasuje
i nagle w trakcie przymiarek brzuch mi opadł, ale normalnie tak na kolana 
łapię brzuch, podciągam ile się da i drę się na siostrę, żeby szybko robiła zdjęcie brzucha, bo przecież nie mam żadnych ładnych z ciąży, a ja długo go nie utrzymam w przyzwoitej pozycji 

i grzecznie leżę
A zrobił mi, bo wczoraj powiedziałam, że chyba będę płakać, bo zaraz truskawki się skończą a ja jeszcze chciałam sobie upiec tego biszkopta, a przez te moje plecy nie upiekę.

Literki zna, literuje wyrazy, czyta krótkie wyrazy, ale dzieci w jej przyszłej pierwszej klasie czytają płynnie, a nie chcę, żeby odstawała.Doti jest kilka szkol uczenia czytania... Pytanie-czy jest gotowa. Zakladam ze literki zna...
raczej stopulcemoże ta mięta pomoże ale mam wrażenie że Zuza macza w tym paluszki![]()

Błahahahahaaha i znów oplułam monitori nagle w trakcie przymiarek brzuch mi opadł, ale normalnie tak na kolanałapię brzuch, podciągam ile się da i drę się na siostrę, żeby szybko robiła zdjęcie brzucha, bo przecież nie mam żadnych ładnych z ciąży, a ja długo go nie utrzymam w przyzwoitej pozycji
![]()