reklama

Lipiec 2014

też od rana myślę o Tusiaczku:tak:

z dzisiejszych snów to mi się tylko śniło, że Pola urodziła córeczkę 2,5 kg i wszystko było dobrze:-)

a ostatnio śniło mi się, że wszystkie razem poszłyśmy na aerobik, prowadziła go szmaragd, a odbywał się on na ... patelni... i w sumie wcale mnie to nie zdziwiło dopóki ktoś nie nałożył przykrywki, ale wtedy się obudziłam:-D

ja na ciasto nie mogę patrzeć - dostaliśmy cała blachę z wesela i chyba to pomrożę, chociaż to wszystko z kremami i nie wiem czy będzie potem zjadliwe...

reklama
No Jagódka ....a kto to mnie ostatnio strofował za łażenie...???????

Mój mąż potrafi coś ugotować i upiec, ale jakoś mu ostatnio nie po drodze....I ciągle słyszę tekst,że przecież on pracuje.A moje prośby to chyba muszę na piśmie składać z tygodniowym wyprzedzeniem.

Już nie mogę się doczekać powrotu do pracy i równego podziału ról.

wróciłam z fitnessu, myślałam, że juz Tusiaczek się odezwała, a tu nadal cisza....

kurde, jakaś rozdygotana w środku jestem, wzięłam magnez, ale nie pomaga. normalnie aż mi się ręce trzęsą...

problemów z dwójeczką nie mam :P czyści mnie przynajmniej 2x dziennie od kilku dni :P

potwierdzam, lody są dobre na wszystko, własnie dziś wrócilismy ze sklepu z 2l carte dorów, zaraz będę się delektować :D

durnych snów nie mam, bo śpię jak zabita dopóki mnie Ola nie obudzi... czekam w ogóle na dzień, kiedy znów uśnie w przedszkolu z głową w zupie czy drugim daniu, bo chodzi już z podkówkami pod oczami, ale codziennie twardo rano się budzi... myślę, że ona na swój sposób wie, że za jakiś czas pójdę do szpitala, potem przyjdzie dzidzia i chce się ze mną nacieszyć... od kilku dni musze się z nią przy usypianiu położyć chociaz na dwie minutki, rano musi się wyprzytulać...

edit: aaaaaaaaaaaaaa i jeszcze krew z nosa mi poszła

Ostatnia edycja:
Dziekuje Wam dziewczyny za dobre slowa, sa mi bardzo potrzebne, bo brakuje mi wsparcia. Dzis mam lzawy dzien i nie popisze za bardzo, chyba troszke przerwy od myslenia i czytania o porodach, skurczach i ogiolnie ciazy mi potrzeba :/
Wyje dzis bez powodu, wiec udaje sie na przerwe.
Milego dnia.

Magdalenka, to fakt ze porod podobny do egzaminu, z tą jednak różnicą, że nie mozna liczyć na poprawkę ;)
No nic, musimy zdać za pierwszym podejściem :)

Undomiel, ja? Córeczkę? Czyżby mój synek chciał mnie zaskoczyć? :)
Z tą patelnia to tez niezle :)

Makota, rodzisz?

Elifit, mozliwe ze Zuzol Ci stopkami po żołądku jeździ.

Jagódka, lez i zaciskają nogi. No i lody jedz do woli, póki mozesz :)

Tusiaczku, odezwij sie!

Małorzatka to weź zmierz sobie ciśnienie. I spróbuj się wyluzować, może lody + godzinka snu...

Wy też tak macie ,że w ciąży ciągnie do niezdrowych ,kalorycznych rzeczy? Ja teraz mam fazę na gazowane napije, a normalnie pijam je bardzo rzadko, no i lody i arbuzy

Dziewczyny na odpowiednim wątku dodałam zdjęcia swojego brzuszka z dziś;)
Chcę Was zachęcić żebyście też coś pododawały bo za niedługo te nasze brzuchy zniknął:P

Małgorzatka- Może zmierz ciśnienie.. Połóż sie, odpocznij chwilke..

Mika8- Ja mam zawsze ochotę w ciąży na Pepsi(robie 2 łyki dziennie) , Somersby. A jak wyszło to nowe to już wogóle.. Ehh nie będę więcej wymieniać..

Ostatnia edycja:
Dziekuje Wam dziewczyny za dobre slowa, sa mi bardzo potrzebne, bo brakuje mi wsparcia. Dzis mam lzawy dzien i nie popisze za bardzo, chyba troszke przerwy od myslenia i czytania o porodach, skurczach i ogiolnie ciazy mi potrzeba :/
Wyje dzis bez powodu, wiec udaje sie na przerwe.
Milego dnia.

ja miałam tak wczoraj :wściekła/y: jadłam obiad i płakałam :-( wieczorem tylko trzymałam M za rękę i siedziałam jak wryta... nawet lody by nie pomogły chyba ... wyśpij się, będzie lepiej :tak:

Makota, rodzisz?

jeszcze nie - a szkoda, bo mogłabym mieć to za sobą.

Magdalenka - też jutro wizytuję - damy radę. liczę, że jest OK, pomimo tego, że martwią mnie te moje plamienia... :-( chyba wolę egzamin od porodu... ta lekarka z IP mnie okrutnie zraziła :wściekła/y: z egzaminu bym uciekła, a tu nie mam żadnej drogi ucieczki...

Catsun - Oj tak... somersbe :o

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry