Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale czekam na ciebie tylko do końca tygodnia, bo muszę jeszcze sprzątanie ogarnąć, zakupy z siostrą cioteczną i takie tam

Wow wielkai dluga krolewna gratulacje
Hobbit gratulacje rowniez![]()
Dziewczyny jestesmy w domumalemu zoltaczka spadla z 13 do 8 przez dobe
wiec wynik chyba dobry.przy wyjsciu dostalismy szczepionke i maly dzis marudny
Jestem zalamana moim cyckami.cos tam leci ale maly sie tym nie najadal.normalnie sie zajamie.nie wiem jak sprawic by miec wiecej pokarmu.doluje mnie to ;( nke chce go karmic mm...
Nadal od niedzkeli brak kupki ;( tez mnie to martwi.puszcza tylko baki
Ktos pisal o czkaniu.moj w ciazy mial codziennie.po urodzeniu nic sie nie zmienilo.
Ciagle boli mnie rana...
Dalam malemu smoka bo marudzil..czuje sie wyrodna mama.nie dosyc ze smok to kur.. musze dawac mu mm!!!!MASAKRA!!!
Lilla kiedy sie spotkasz z mama?to zrozumiale...szkods ze tak daleko od ciebie a glupia tesciowa pod reka...
Hubson na ciebie przyjdzie tez pora.no i mam nadzieje ze sie nie zarazilas od syna a ze on szybko wyzdrowieje
Jagodka a to psikusmoze sie zsiusialas
No maly kocha na cycu siedziec.ale boje sie ze tak czeste przystawianie skonczy sie tym ze bedzie na nim wisial.non stop pozniej..JA CHCE MIEC POKARM!!!
Witam się po długiej przerwie ale ostatnie 3 tygodnie to była jakaś tragedia. .. na szczęście już jest cudownie bo w 41 tc 07.07.2014 o 13.35 przez cc przyszła na świat Majeczka 3300/53 ; D
Dziewczyny po cc jak Wy sobie radzicie bo ja to bym ciągle na morfinie jechała![]()
pola nie da rady, toż to zaścianek ten mój szpital, wifi nie posiadają![]()
miałam sobie aktywować w telefonie ale w sumie zwlekałam, zwlekałam i nie aktywowałam
tusiaczek a u Ciebie net chyba jest, nie? widzisz, jednak bardziej prestiżowy szpital wybrałaś niż jazaczynasz mnie kusić Tym swoim szpitalem, pomyślę o tym ale pod warunkiem, że jak będziemy wychodzić to przed wejściem będziecie czekać na nas z Szymusiem
![]()
ka.wo w stresie to ja na kiblu siedzęw sumie może i to jakiś utajony stress mi się tak objawia, who knows
oprócz kanapki do jedzenia zapakowałam barrrdzo dużo "zakazanych" rzeczy![]()
6 paczek herbatników, paczka wafli ryżowych z czekoladą i 2 lizaki![]()
położna mówiła, że niby jeść nie pozwalają ale przecież kobitka musi mieć siłę więc można coś przemycić cichaczem![]()
, szczególnie dietę i pobudki o 5:30