U
użytkownik 902
Gość
mialam sn. U nas po sn lezy sie 6godzin, potem przychodzi polozna i asystuje przy wstawaniu, pomaga dojsc do toalety itp. Widzialam jak poloznice mdleja po takim wstaniu, tak wiec fajnie,ze jest asysta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mialam sn. U nas po sn lezy sie 6godzin, potem przychodzi polozna i asystuje przy wstawaniu, pomaga dojsc do toalety itp. Widzialam jak poloznice mdleja po takim wstaniu, tak wiec fajnie,ze jest asysta

Dziewczyny a na który termin bardziej zwracacie uwagę??? Ten z usg czy z om???
Ja po pierwszym porodzie byłam w takim stanie ze z łóżka porodowego położne musiały mnie same przenieść na zwykle lozko. A potem jeszcze przez dwa dni maz mnie musiał wozić na wózku bo straciłam tyle krwi ze miałam mroczki przed oczami i nie byłam w stanie sama ustac.
A teraz... Po porodzie sama wstalam z łóżka i przeszłam do swojego pokoju zeby sie położyć. Potem sama wstalam i sama sie wykapalam. Czułam sie zupełnie inaczej (lepiej) niz za pierwszym razem.
byłam zdana sama na siebie. pierwszej nocy zabrali mi dziecko, bo nie byłam w stanie do niego wstawać...
jestem umęczona...