reklama

Lipiec 2014

Katka żadna to niespodzianka póki za oknem śniegu nie widać :p

Undomiel ja siatkówe gacie tylko w szpitalu, dokładnie jak Pola. Ta jasne wietrzenie, jak w przeciągu stanęłam przypadkiem:p

Dzisiaj przypadkowo odkryłam kolejną po dla Elizy ulubioną piosenkę mojego dziecka.

AC/DC - Highway to Hell (Live at River Plate 2009): AC/DC - Highway to Hell (Live at River Plate 2009) - YouTube

Też byłam zdziwiona i zarazem wzruszona tak ciekawym gustem mojego syna. Idąc za ciosem włączyłam Małemu cały trzy godziny koncert z River Plate. I co zrobiło moje umiłowane w muzyce dziecko? Zasneło! W między czasie zadzwoniła moja mama i pyta co to za hałas? Mówię jej, że to taka nowa kołysanka dla Szymka. Ale słysząc ciszę po drugiej stronie zapobiegawczo przyciszyłam co by mi tu nie przyjechała martwiąc się o moje zdrowie psychiczne.

AGAA Gratuluję :) Szymek miał 10gram więcej. Eh kiedy to było:p

reklama
Katka bo wszystkie Ci teraz zazdrościmy ciszy;) a ja niepogryzionych cycko.

Mi sie dziś udało zjeść śniadanie ale za to wciąż jestem w pidzamie:/ choć to nie wielka różnica bo i tak chodzę z gołymi cycami, na staniku oszczędze;)

Dziewczyny po sn jak dlugo nosiłyscie te siatkowe gacie i wietrzylyscie krocze?
Undomiel - zazdroszczę, że możesz bez stanika chodzić. Ja od początku karmienia muszę nosić bo mi kapie mleko. czasami ciurkiem :/
Lilla wiem, że zazdrość to brzydkie uczucie, ale kurde nic nie poradzę. Powiedzicie, że moje dziecko też kiedyś tyle pośpi? U niego max to cztery godziny i to tylko raz się zdarzyło, normalnie to trzy godziny są dla mnie świętem. :rolleyes: dzisiaj zaliczyliśmy standardowe już dwie pobudki jedną koło drugiej, drugą po piątej. Tyle że każde karmienie po półtorej godziny. No oszalał Malutek.
nie wiem ile ma twój szkrab, ale dłuższe spanie to chyba od 6 tyg mamy.
28 lipca o godzinie 1:08, z wagą 2970g i wielkością 49cm przyszło na świat nasze największe szczęście, poprzez cc.
Jak tylko sie ogarne napisze coś więcej.
Jak tam KATKA????:-):-):-):-)
Aggaaaaa gratulacje :)

Agaa gratulacje :)

Michalina po dwóch tygodniach będzie lepiej. Bolą cię pewnie szwy wewnętrzne. Zdjęli ci już te zewnętrzne? Ja jestem prawie 4 tygodnie po i nadal odczuwam dretwienie i jak się nadźwigam to boli

Ja dostałam szwy rozpuszczalne więc problemu nie mam. Kurcze martwi mnie ten ból bo nic nie pprzechodzi.

Mała zasnela mi dzisiaj w wózku :) w pozycji zabki i konsekwentnie prostuje lewą nóżke. Już dwie godziny śpi muszę ją obudzić na cyca.

Kto się jeszcze nie rozpakował? Bo nie jestem na bieżąco :) odmeldowac się! :)

Aga gratuluję!

dacie wiarę, że mój dzieć śpi od nocy?? :szok:
zasnął o 22, obudził się ok.2, później ok 5, później ok 9, później ok,. 12, wyszliśmy na spacer, wróciliśmy, spi twardo i wali drugą kupę - musiał się bardzo zmęczyć swoim wczorajszym całodziennym "czuwaniem" ...

miałam zapytać o coś w temacie cycków ale zapomniałam :baffled:

Michalina wszystkie mialysmy rozuszczalne, ale sciagaja po 7 dniach poniewaz lubi siw packac.
Na uczucie dretwnienia moqili mi ze ok 2-3 m-cy.
Makota uwierze i ciesze sie z Toba ;) Jak jw to git. Masz jakies chwile dla siebie.

Hej hej

Agaa gratuluję, dopisze do tabelki jak dorwe kawałek kompa

Michalina cudów nie napisze , ale musisz ten ból rozchodzić...musisz sie zmusić di chodzenia, niestety, bo im dłużej lezysz, tym ciężej...no i żebyś zrostow nie miała...powiem ci ze ja na 5 dobę po cc poszłam na plac zabaw na ławkę, to jakieś 30-40metrow i ledwo do domu wróciłam...a następnego dnia juz dalam radę chwilę porozmawiac z sąsiadami. Teraz jeszcze boli czasami ale to jak fotelik noszę albo Ole podniose

Wczoraj byliśmy na wazeniu Zuzi. Waży nam 4460, więc przytyla 1500 przez miesiąc :) Doti i lekarka mówiła ze super przybiera, a nie ze za dużo! Dostaliśmy skierowanie do neurologa bo jest lekkie napięcie z prawej strony, ale w pon idziemy jeszcze do pediatry medicover i tam zobaczymy co nam powie
Dziś jesteśmy i moich rodziców więc odpoczywam sobie bo babcia z dziadkiem zajmują się dziećmi

reklama
Michalina,coś jest w temacie bólu po prawej stronie. Ja po obu cc miałam bóle w tej okolicy najsilniejsze i najdłuzej. Ale nie tak silne,ze nie da rady wytrzymać.
Nadal ciagnie ale lajtowo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry