reklama

Lipiec 2014

Szczęśliwa a to po czym wnioskują że na dniach urodzisz? Skurcze na ktg? Mnie nikt nie kazał robić :-( oj coś czuję że po weekendzie zostanę sama.......

Ja wiem jakie przechodzicie ciężkie chwile z dzidziusiami, nieprzespane noce, obolałe piersi itd... Jeszcze nie raz w duszy będziemy przeklinać... Ale są też cudowne chwile dla których to warto... Natalka poszła się położyć spać, za chwilę wstała, przybiegła do mnie mówiąc "Mamusiu kocham ciebie" i dała słodkiego buziaka :-)

reklama
ku mojemu szczęściu Zola zjadła o 18 obiadek, poćwiczyła na brzuchu do 19 i zasnęła. śpi do teraz, a ja oglądam Cztery wesela i pogrzeb. Nie wiem który już raz. Lubię i już.

Pola - tez mam biogala. Adas robi od 5 do 10 kup :o nie licze kleksow... Przy kazdej sie meczy, placze, albo szarpie cyca. Co ciekawsze, w nocy, jak ida piardy i kupa, wierci sie, ale sie nie budzi. w dzien budzi go byle piardek :(

Dalam wczoraj espumisan, spierdzial sie jak stary, ale pozniej znowu bylo to samo. Musialabym dawac to co karmienie, a to stanowczo za duzo

Katka tak po skurczach tak mi powiedział i po badaniu twierdzi że to kwestia weekendu...ja już sama nie wiem czop mi odszedł...3 cm rozwarcia i tak sobie z tym chodze tydzień..no chciałabym mu wierzyc ze to prawda...kochana kto tam wie co nam pisane może w jednym dniu urodzimy :)a to prawda z dziecmi..moja córcia dzisiaj mi powiedziała że nawet taka zmęczona i słaba jestem kochana i ładna :-D

Kopacz - pije NAN. Próbowałam z bebilonem pepti ale nie podszedł. A Ty?
Moje dziecko przespało wczoraj cały dzień, z przerwami na karmienie, wieczorem godzinna przerwa i znów do spania całą noc. Miło było ;0

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry