Katka JESTEŚMY Z TOBĄ !!! ściskanko i wygniatanko, co by cosik ruszyło!
...miałam dzisiaj drugie ulewanie.. chlusnął tak, że dostało się poduszcze, jemu, mnie, na prześcieradło i podłogę..
nie wiem czy to tradycyjne ulanie, bo mądrze po zjedzeniu całej pękatej piersi, wzięłam go w wózku do ogródka i jeździliśmy
po trawie, która jest nierówna, więc nim chybotało.. potem dostał czkawki, więc wzięłam go na przystawienie..zjadł trochę
i zaczął zwracać

nie wiem czy to ulanie czy tradycyjny rzyg

głupia matka.
idę dzisiaj do fryzjera

próbuję zapuszczać kłaki i wyglądam.. dziwnie, sama siebie nie lubię. Więc albo Pani zrobi mi
fajną fryzurkę, albo wracam do krótkich!
i... kupuję farbę do włosów.. będę się jej przyglądać.. i dumać.. bo nigdy nie farbowałam

ale chce lepiej wyglądać...
a moje skronie budzą respekt heeh
Undomiel lepiej nie zostawiać kamyków, tylko chociaż trochę odciągnąć.
..a propos wizyt położnych - ja mam jutro wieczór.. ale w sumie przy dziewczynach miałam tylko po 1 wizycie.. (może wpisywały sobie więcej?)
generalnie wolałabym odpuścić pozostałe... ehh..
GiB Kelo-cote mój faworyt

jeszcze fajny jest No-scar ale tutaj masowanie 2-3minuty 3x dziennie
Gdybyś chciała kupić Kelo - lub którakolwiek z Was chciała, to mogę załatwić z max rabatem, bo dosyć dużo tym handluję.
/allegro -> użytkownik _PANACEUM_ lub
FajnaApteka.pl - Apteka Internetowa to moje działalności/ w przypadku kelo-cote od pokazanej ceny mogę zrobić 15-20% rabat.
Kasiuchna z tą ciemieniuchą szczotkuj intensywnie czaszkę kilka razy dziennie w różne strony!!! masowanie skóry głowy dużo daje!
Sergeevna gratki! super poród!!!!