reklama

Lipiec 2014

Witam

Umieram. Jak dlugo jeszcze będzie tak gorąco? Już nie wyrabiam . W domu 30 st, na dworze w cieniu 35.
A jeszcze mi się zupy i ciasteczek zachciało:no:

Na spacer się nawet nie wybierałam rano jak zobaczyłam ,że 27 na termometrze.
Nawet Adaśkowi chyba się już upał daje we znaki, bo po spokojnej nocy, rano często cyc i marudził. Wreszcie zasnął o 12 i śpi.

Jagódka, albo u Ciebie chłodniej albo masz wyjatkowe zacięcie ,że 3 h dałaś radę.
My może ok 19 się wybierzemy dopiero.

Tusiaczek, taka moda chyba teraz. Jak coś się dzieje to odstawic mleko. Moja córka też miala azs i byłam na diecie bezmlecznej a potem dziecko do 2,5 r. I u nas niestety żadnej różnicy nie bylo.

reklama
Tusiaczek - skaza białkowa objawia siev AZS, musisz obserwowac i sama dojdziesz czy to jest to. NAJLEPIEJ DO ALERGOLOGA DObrego. w razie pytAN SŁUŻĘ pomocą bo juz 2.5 roku walczymy z ustrojstwem. Kciuki jednak trzymam żeby to było cos innego

Bellina, Sergi = gratulacje dzielne mamuśki

Hej, trochę zaniedbałam forum bo wczoraj cały dzień ze znajomymi, najpierw łażenie po mieście (masakra jest z wózkiem w tłumie turystów i często spalonych marihuaną :/) a potem u nas obiad i oglądanie filmu. a wieczorem poszlam usypiac Zolke i zasnełam razem z nią o 22. w nocy pobudka o 3 a potem 6.

dzisiaj bylismy na szczepieniach i kontroli ogolnej. wszystko gra, 3590g i 51,8cm, główka 35cm, oczmi ladnie wodzi za twarza, usmiecha sie do rodzicow. niestety wokol odbytu ma mocno zaczerwienione i mozliwe ze jakis grzybek tam jest. kupilismy masc w aptece i bedziemy smarowac.

Katka twoja kolej za 4 dni, nie pękaj :)

Hubi - to masz teraz 4 dzieciaki w domu do oporządzenia :/ Powodzenia

Nie pamiętam co komu miałam odpisać jeszcze, ale pozdrawiam wszystkie czlowieki małe i duze :*

Hej

Mika u nas też przez ten gorąc Zuzia marudzi. Leży w samym pampku cały dzień.

My na bioderka 14go sierpnia. U nas dzieci pierwsze w kolejce a i lekarz dobry.

Ja co dwa dni plamie. Dziś jest jutro nie. Ciekawe kiedy będzie po. Na gina mam jeszcze 2 tyg

Lilla Zolka duża już nie kruszynka choć w porównaniu do mojej to maleństwo. Dziewczyny kiedy się liczy wiek skorygowany? U ciebie GiB liczą?

Emyly współczuję skazy. Jak to AZS się objawia?

Agaa podaje twist off w policzek

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.byłam dzisiaj na ktg i badaniu i bez zmian....za to od godziny leci mi delikatniw krew na zmiane z brazowymi upławami...lekarz kazał mi jexhać do szpitala więc jade .....nie wiem czy to po badaniu coś naruszył czy może w koncu poród się zaczyna. Trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło dobrze :)

kasiuchna, jakoś nie mam specjalnego patentu na trzymanie dziecka w wiaderku. naoglądałam się filmików, ale robię to na czuja ;-). Generalnie staram się podtrzymywać pod szyjką, a jak tak mi ucieknie za nisko to wkładam rękę pod pupcię i podnoszę. Wiem o co Ci chodzi z tym obracaniem, ale to powoli dojdziesz do wprawy. Najgorzej jak dzieć nogi do góry próbuje podnieść i do pozycji embrionalnej się skulić :-D

Dobrze, że przypomniałyście o bioderkach, bo oczywiście zapomniałam i znając życie pewnie tez prywatnie pójdziemy, bo najbliższy termin będzie na grudzień 2018 :sorry2:.

U nas cały dzień meeega pochmurno i co chwilę pada. Odważyliśmy się na spacer między jedną ulewą a drugą i ledwo zdążylismy się schować pod dach jak wróciliśmy.

Szczęśliwa no to dawaj, dawaj i ciągnij za sobą Katkę!

Witam

Jagódka, albo u Ciebie chłodniej albo masz wyjatkowe zacięcie ,że 3 h dałaś radę.
My może ok 19 się wybierzemy dopiero.

Tiaa chłodniej, w domu przy rolecie i wiatraku mam 30 stopni, tak chłodniej:baffled:

Ale jestem głupia - umówiłam to usg w długi weekend:confused: Przełożyłam na tą sobotę:-p

reklama
Taka sama jak my wszystkie ;) na pocieszenie powiem ci że mój m obciął Zuzi za krótko jak miała 4 dni i też była krew. Teraz nie ma śladu. A i traumy też mieć nie będzie. Nie przejmuj się bo to się zdarza :) ja dzisiaj Zuzi dając wit zahaczyłam paznokciem o dziąsło. I co przeprosiłam i dalej sobie żyjemy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry