Witaj nocna zmiano!
U mnie dzis pobudka po 5h. Nie jest zle ale wczorajszy wynik mnie oszolomil i ciagle nie moge uwierzyć ze półtoramiesieczne dziecko moze tak długo spac.
Katka, no rzeczywiście opóźnione te Teoje pytanie

Kiedy laktacja sie normuje? Juz nie pamietam

A tak serio to gdzies ok 6 tygodnia juz powinno byc ok. U mnie juz W czwartym tygodniu juz było fajnie po czym w piątym tyg zrobił mi sie zastój po raz trzeci.
Jesli tylko czujesz jakis dyskomfort to od razu dzialaj laktatorem zeby nie dopuścić do zatkania kanalikow.
Tusiaczku, o ja głupia bije sie w piers tymi gratulacjami z okazji czterech kolek. Jak mozna byc az tak bezczelnym zeby składać takie Gratki.
Ponawiam swoje pytanie o wyjścia w chuście. Czy na takie wyjścia smarujecie dziecko filtrem? I czy zakładacie czapeczkę? Pytam bo słońca ostatnio sporo i zastanawiam sie jak uchronić Miśka od promieni. A moze on w tej chuście jest tak schowany ze nic mu ne grozi.
Byłam dzis u fryzjera. Z niunkiem została babcia. Troche poplakal ale ostateczne zdążyłam wrócić na największy głodowy krzyk. Dobrze mi takie wyjście zrobiło choc noe ukrywam ze non stop myślałam o synku i sie martwilam czy wszystko ok.
Lilla, urlopujcie sie radosne.