reklama

Lipiec 2014

Lilla padłam:-D I kto za to zapłaci?!;-)

Byłam wczoraj na zebraniu w przedszkolu, musiałam zwiać, bo trwało w nieskończoność, a Adaś z mężem w domu. Strasznie niekonkretna ta nowa Pani, o jakichś pierdołach gadała, zamiast konkretów, po półtorej godziny wstałam i wyszłam, pewnie i tak nic ciekawego już nie powiedziała. Wszystkie panie w innych grupach skończyły, tylko ta gadała i gadała..Wydatki na wrzesień straszne, 150zł komitet, 40zł ubezpieczenie, wyprawka plastyczna 130zł, książki 140zł..ech.. szkoda gadać, a gdzie tu czesne jeszcze??

reklama
Michalina skad ja to znam:-) Jak Bartek wstanie to nici z lazienki u mnie bo jest taki zal i placz jak go zostawie samego, że sie zachodzi. Raz zostawilam go w lozeczku i poszlam siku i zaczal plakac i za chwile cisza, cisza i dalej cisza, tak wyrwalam z tej lazienki ze posikalam sie po nogach a ten lezy czerwony bez dzwieku i szybko dmuchnelam mu w twarz i zlapal oddech( tak mi kazala polozna). Teraz jak juz nie moge wytrzymac mega to biore go w nosidelko i razem idziemy do lazienki.

Dzieki za info odnosnie karmienia. Teraz jeszcze tylko zastanawiam sie kiedy jest najlepszy czas na sciagniecie? Pisalyscie ze okolo godzine po wieczornym karmieniu - musze zaten tak sprobowac.

Malgorzatkar ja bardzo chetnie na spotkanie, nawet sama juz mialam to zaproponowac. Ostatnio widzialam ze w "KLUB MAMY I TATY" beda spotkania jeszcze chustowe wiec jeslo ktos jeszcze bylby chetny to mozna polaczyc przyjemne z pozytecznym, ale w razie co na same przyjemne tez sie pisze ;-)

S.michalina ja dzis od rana tez probuje oganac chalupe bo ostatnie dni w rozjazdach i sie na nazbieralo a moja paniusia oczywiscie nie pomaga i ciagle sie dopomina towarzystwa :/
Ide zaraz na cmentarz do moich dzieci bo dzis kolejny miesiac jak ich nie ma :-( mam nadzieje ze dziecko zasnie i bede mogla w spokoju posprzatac pomnik chociaz im...

Dzieki za info odnosnie karmienia. Teraz jeszcze tylko zastanawiam sie kiedy jest najlepszy czas na sciagniecie? Pisalyscie ze okolo godzine po wieczornym karmieniu - musze zaten tak sprobowac.
Ide zaraz na cmentarz do moich dzieci bo dzis kolejny miesiac jak ich nie ma :-( mam nadzieje ze dziecko zasnie i bede mogla w spokoju posprzatac pomnik chociaz im...

Najlepiej ściągać rano, bo wtedy prolaktyna najwyższa.

Przytulam:tak:

Jagódka, u nas zebranie trwało 2,5h . Ostrzegali,że będzie długo więc męża wysłałam.
A co do wydatków to się nazbiera. No i datki w naturze typu papier, chusteczki itp.
Póki co wycieram gluty w domu:-(

Miałam dylemat, czy dziecko z glutami po pas zabrać na spacer?
nie ma temp, wczoraj stan podgorączkowy przez chwilę tylko.
Ale jak patrzę przez okno to wieje mocno, a ona jak pobiega to zaraz cała mokra będzie...
Co sądzicie?
Zazwyczaj z katarem ją zabieram normalnie,a teraz mam wątpliwości. Jutro jak nic się nie zmieni wyjdziemy
Męża nie słucham bo co można wiedzieć jak chodzi 3 sek do samochodu tylko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry