reklama

Lipiec 2014

Po pierwsze mamy dwa foteliki ktore dostaliśmy od ludzi. Teraz licytuje maxi cosi. Maz swoja ofert . wycofał i jak do niedzieli nitk do mnie nie napisze to on da. więcej. Poza tym ja dalam csle 7€ wiec nie ma tragedii :)

Kasiuchna przytulam...

Kornela ja nie myje uszu.

reklama
Mika u mnie w słońcu ciepło jest, ten wiatr nie jest jakiś straszny, ja bym poszła na spacer, z Olą zakatarzoną chodziłam. świeże powietrze lepiej na zatkany nos robi

Zuzia bawi się na macie, czas na kawusię

Wyszłam na spacer. Małemu zachciało sie jesc wiec siedzę ba ławce i karmie. Jestem w dosc zacisznym miejscu, ale raz na jakis czas ktos przechodzi w pobliżu. Co dziwne to co druga kobieta mi sie przygląda. Faceci wręcz przeciwnie.

Ja nie chronię jakoś specjalnie uszu przy kąpieli, codziennie myję też główkę, więc siłą rzeczy uszy myją się same. Potem delikatnie je osuszam, dokładnie wycieram za uszami i smaruje kremem, bo mamy tam problem ze skórą. Jak widzę woskowinę przy ujściu, to wycieram patyczkiem, ale nie grzebię w uszach. Aha, bo temat czapek był. Ja zakładam cienką czapeczkę po kąpieli, bo u mnie wieczorem jest zimno, a poza tym Adaś ma sporo włosów i zanim wyschną.. Dużo ciepła ucieka przez głowę, ja sama też nie chodzę z mokrą, bo zimno u nas.
Adam ma dzień marudera, mam dosyć już.. Co godzinę chce cycka i śpi po 10minut. Nigdzie nie poszłam, bo brat miał dziś koronarografię i mama od razu po pracy do niego idzie.. Jak wróci A. to chyba pojadę do solarium się zresetować na moment.

Agulam
o jakiejś piance dziewczyny pisały. A stosował ktoś babycap na ciemieniuchę? W sprayu.. Mam próbkę, a widzę, że coś się zaczyna na główce dziać.

Pola, usłyszałam kiedyś od faceta,że kobieta i jej piersi w czasie karmienia nie są dla niego obiektem seksualnym. Może większość facetów tak ma...
A kobiety albo chcą porównać???;-) albo wzrokiem skrytykować coś na co same nie miały odwagi?

Małgorzatkar, no ja zawsze zakatarzone zabierałam. Zobaczę w jakiej formie wstanie i może po obiedzie się przejdziemy.
Żeby było weselej ja też mam już ból gardła i głowy.
A młody ma szczepienie w środę:wściekła/y:

Dziewczyny, ponieważ się okazało,że w mojej przychodni też nie mają już szczepionek, wiecie gdzie można w Warszawie tanio kupić?
Interesuje mnie Infanrix IPV + hib i Prevenar 13

Moim zdaniem faceci się po prostu wstydzą tak bezczelnie gapić na cycki. Kobiety zaś uważają, że kobieta w ciąży i karmiąca to dobro narodowe. W ciąży wszyscy chcą dotykać brzucha, a młodą matkę każdy pyta czy karmi piersią. Wczoraj sąsiadce mej powiedziałam, że krowim mlekiem i poszłam sobie. To się mama nasłucha po moim wyjeździe, że bezczelna jestem itd

Agulam - musteli jest pianka do mycia wlosow - nam najbardziej to pomoglo.
Jagodka uzywalam tez babycap, wg mnie taki sam szajs jak olejuszka. Teraz lekarka przepisala nam jakas masc specjalnie przygotowywana i jest bardzo ok, gdybym miala ja wczesniej to duzo szybciej uporalabym sie z ta ciekieniucha.

Mika ja kiedys telefonicznie konsultowalam szczepionki w sieci aptek ZIKO - te z moejgo rozeznania sa najtansze jesli chodzi o szczeponki, ale nie wiem jak z dostepnoscia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry