reklama

Lipiec 2014

Catsun, mój syn płacze łzami praktycznie od urodzenia. Książkowo dopiero od drugiego miesiąca powinny pojawiać sie łzy. Jesli jest mokro w kąciku oka to znaczy ze łzy sa.

reklama
Catsun, dzieci zaczynaja produkowac łzy dopiero po kilku tyg od urodzenia. Więc może tak być,że dziecko płacze a łez nie ma.

A ze szczepionkami to fajna sprawa. Ceny w aptekach różnią się nawet o 110 zł na dawce:szok:

Co za dzien, wczoraj caly dzien byly placze i jeki i baki a kupy konkretnej nie bylo tylko takie plamki. W koncu wieczorem poszlo tak, ze pampersem wylecialo takie wodniste i spal. I dzisiaj powtorka jest od 7 do teraz placze, piski i znow poszla taka wodnista kupa i zasnal. Jak mu pomoc? Jak placze to patrzy na mnie takimi rozzalonymi oczkami i lzy az mu leca po polikach. chyba nasilily sie nam te kolki:no: juz nie wiem czy ja cos jem i mu tak szkodze. niby nic nowego nie zjadlam.......

Jeśli nie podajesz probiotyku, a jest ból brzuszka to pierwsze co podaj, to probiotyk:tak:

Powiedzcie mi czy waszym dzieciom leca lezki jak placza????
Lecą, oczka są mokre.

Lilla zazdroszczę, marzy mi się pedicure..
Straszny dzień dziś mamy..Tak się zastanawiam, bo on cały dzień cyckowy i taki marudny.. Patrzę, a 7-9 tydzień mamy skok rozwojowy.. Dziś Adaś wytrzymał całe 10minut w leżaczku, jak dotąd to rekord i po raz pierwszy zainteresował się tym co na nim wisi. Gadał do zwierzaków, próbował dotknąć szeleszczącego ptaszka, oczywiście z miernym skutkiem, ale idzie mu coraz lepiej.
Elifit ja ze 130zł za nią dałam, może połowę?? Miałam ją raz, albo dwa na sobie. Z mierzeniem no problemo, najwyżej odeślesz, a ja Ci zwrócę kasę. tylko muszę zerknąć jaki to rozmiar jest dokładnie.

Jagódka zerknij :)

Kurna mój syn ma dziwną fazę na pójście samemu do domu z placu. Nie patrzy czy idę nie zatrzymuje się gdy wołam. Dobrze że ulicy nie ma. Co robić? Mówiłam że ktoś go może zabrać ale nie skutkuje.

Moje mają mokre oczka jak płaczą, ale łzy jako tako nie lecą.

Ogólnie odkąd piją tylko mm to robią kupki codziennie, ale są one zielone. Daje im enfamil, ale zastanawiam się czy nie zmienić. Dziewczyny, które karmicie mm, jakie mleko dajecie?

Zuzia płacze łzami prawie od początku, ale jakie to łzy! Idą takie wielgasne grochy, ze cala mokra zaraz jest

Mika ze szczepionkami nie pomogę, moja przychodnia ma. A za ile znalazlas? Może taniej będzie jak sama kupię, tylko czy mi zaszczepia moją...

reklama
Darunia- U mnie jak u HAUST uzywamy Nan pro i kupki sa dziennie 1 lub dwie i sa jak jajecznica zolte i lekko grudkowane. Ale u kazdego inne mleko podchodzi.. Wszyscy zachwalali mi Bebilon a ja przez niego przeszlam pieklo. Moj syn mial mega kolki, bole brzucha, prawie sam nie robil kup i codziennie Windi uzywalam.. Raz lub 2. Nawet poerdnac nie mogl a kupki byly zolto zielone i b wodniste. Ale to ze u mnie tak nie znaczy ze u Ciebie tak bedzie.
Buzki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry