reklama

Lipiec 2014

reklama
Co za dzien, wczoraj caly dzien byly placze i jeki i baki a kupy konkretnej nie bylo tylko takie plamki. W koncu wieczorem poszlo tak, ze pampersem wylecialo takie wodniste i spal. I dzisiaj powtorka jest od 7 do teraz placze, piski i znow poszla taka wodnista kupa i zasnal. Jak mu pomoc? Jak placze to patrzy na mnie takimi rozzalonymi oczkami i lzy az mu leca po polikach. chyba nasilily sie nam te kolki:no: juz nie wiem czy ja cos jem i mu tak szkodze. niby nic nowego nie zjadlam.......

Catsun moj wlasnie zalewa sie lzami, po prostu lzy jak grochy i plyna mu az po polikach..... a mama razem z nim placze a jak ja placze to on przestaje i tak patrzy na mnie i zalujemy sie razem.

Hejka :-) Tak dawno tu nie zaglądałam, że szok :szok:

Makota zdrówka dla Adasia

Mika zdrówka dla córci

Eeeee ktoś jeszcze chory??? Oby nie, ale w razie w - zdrówka również :tak: No bo mój Mati też zakatarzony masakrycznie - hmmm w sumie aż całe 4 dni w przedszkolu spędził :sorry: Wczoraj zapodałam mu meeega dawkę miodu z czosnkiem i o dziwo dziś już dużo lepiej. Mam nadzieję, że do poniedziałku całkiem przejdzie (tylko ciekawe czy moje dziecko jutro jeszcze mi ten czosnek zje, bo dziś już marudzi) :tak:

Jagódka mojej siostrze pediatra zapodała tekstem, że za często karmi, że powinna karmić 4 razy na dobę :-D

Lilla mnie też pytają czy karmię, więc odpowiadam - nieee, Natalka sama sobie robi kanapki ;-) Co to kogo obchodzi się pytam? :-D No a ceny szczepionek to pozostawię bez komentarza:szok::no::wściekła/y:

Dziewczyny ile razy dziennie karmicie? Bartek wczoraj ( od polnocy do polnocy) jadl 7 razy a dzisiaj pociumkal troszke o 1 w nocy, potem 4.30, 8.00, 11.30 i spi juz 5 godzin i probowalam go przystawiac i wypluwa i usypia mi na rekach dalej. Zmuszac go? Bo nie wiem czy on za malo nie je. Czasem karmie go co 2,5-3 h a czasem ma taki dzien jak dzis i spi tylko mi. Tyle ze wczoraj od 16 do 4 rano plakal z powodu brzuszka i moze odsypia?

kasiuchna dzieki ale caly czas uzywasz tej pianki?nawet jak zeszla ciemieniucha?a ta masc to czasami zesterydami nie jest?

catsun u nas łzy leca

moja Hania dzis grzeczna ,sisotra przyjechala zeby ja pilnowac,zebym sobie spokojnie poogarnial chate,jutro mam gosci i w sumie nie ma co robic bo spala Hania 3 h na tarasie ,teraz sobie lezy grzecznie:)

zmykam ciasto robic

Cześć

Catsun lecą łzy. Ale to przy długim płaczu. Jak oczy mokre to znaczy że lecą.

Jagódka fajna kiecka ile byś chciała? Tyle że ja muszę przymierzyć :(

Siedzę na ławeczke . Zuzu śpi. Aru szaleje na placu. M sprząta a raczej przemeblowuje.

Mam ochotę wrócić do rękodzieła i tworzenia biżuterii ale skąd na to czas? Zobaczymy..

Ostatnia edycja:
reklama
Catsun - nie pamiętam w którym tygodniu zaczyna się produkcja łez, ale na pewno dzieciom nie lecą łzy od urodzenia.

Zrobiłam sobie pazurki stóp i rąk i siedzę dzisiaj w domu. Odpoczywam i aż mi straszne miło. moja mama nakarmiła młodą butelką i Zola zjadła prawie 200ml i tu cytat z mojej mamy "beknęła jak krowa". Teraz już 3h mija od karmienia, a one leżą jedna na drugiej (Zola na Babci, żeby nie było wątpliwości hi hi) i śpią oglądając TV.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry