Cześć dziewczyny! My już też po pierwszym szczepieniu 5w1. Też trochę odwlekłam w czasie. Mała była bardzo dzielna. W razie czego też kupiłam pedicetamol, ale na razie jest radosna i pogodna.
Mam pytanie. Pisałyście o śluzie w kupce. Moja od 3 dni robi kupki ze śluzem. Nic jej nie dolega poza tym.Brzuszek miękki, nie boli. Nie ma żadnej wysypki. Ale kupki są częściej niż były. Od lekarki dostałam tylko skierowanie na posiew i sugestię "zweryfikowania swojej diety" cokolwiek to znaczy. Tak czytam, że pewnie pierwsze co powinnam wyeliminować to mleko? Jak myślicie?
Pisałyście też o bransoletkach. Ja sobie przed porodem zażyczyłam od męża zwykłą złotą z blaszką i grawerem z imieniem i datą urodzenia naszej córeczki

Dziś, z okazji naszej 9 rocznicy ją dostałam

.
Karola- ale droga ta huśtawka

będę zbierać w następnej ciąży na nią

zazdroszczę, bo moja w ogóle w dzień już nie śpi, może ma ze dwie lub 3 półgodzinne drzemki. Za to noce nam się poprawiły- zasypia ok 20, o 1.30 karmienie i sen do 6. Także da się żyć. W ogóle rozumiem już jak mówili mi, że w 2,3 m-cu zaczyna się człowiek cieszyć z macierzyństwa. Kiedy Anielka się uśmiecha na mój widok, nie umiem powstrzymać łez wzruszenia

Lilla- już pojechałaś

a myślałam, że poznam Zolę