reklama

Lipiec 2014

witam

u nas pobudka o 5 i o 9:))))

graza ale fajny pomysl:)))

lilla az tak zimno masz ze mala w czapce???

mika wlasnie obawiam sie ze jednak ten mocz nie byl dobrze pobrany,umylam ale ciezko sisuki u takiej malej pobrac:no:chyba jutro pobiore jeszcze raz i do lekarza pojde w poniedzialek,juz sama nie wiem:no:

zmykam na spcerek poki nie pada

reklama
Lila ja ubieram w welurowe pajace na noc często ma kocyk bo strasznie się wierci i kołderka bo leży w łóżeczko.

Jagódka ja z powodu siusiaka bylam u chrurga bo ma za waskie ujscie i byl straszny placz przy kazdym sikaniu.Takze mam delikatnie odciagac i smarowac mascia i jest lepiej.

Graza u mnie 5 dni najdluzej ale podobno do 10 przy kp jest norma.

Wasze dzieciaki ladnie spia ja jestem zadowolona jak zasnie o 20 ,1-2, 4-5, 7 ;p ostatnio daje mi do 9 pospac:tak:Franek waży 6,78;p i mierzy 65cm

Milego dnia chociaz u mnie pogoda taka o:-(

Ostatnia edycja:
Jagódka Arus miał a potem coraz częściej. Teraz się bawi. Taki wiek :P
Z napletkiem nic nie robiłam. Tylko dobrze mylam czubek żeby stulejka się nie zrobiła.

Graza u nas też od wczoraj nie ma kupy ale u nas jest co 2 dni więc się nie martwię.

Katka inhalator masz? Niezbędny przy katarze. Ja z Aru przy katarze nie chodziłam do lekarza od razu chyba że nie dawałam sobie rady aspiratorem.. głównie dlatego że w przychodni złapałby gorzej. Zwykle czekałam parę dni zanim poszłam.

Ostatnia edycja:
U mnie tez straszna pohoda. Od 10.00 maly ma kolke.
Jagodja- u mnie byl raz

Tez slyszalam ze napletka nie nakezy sciagac a jak juz ktos chce to dopiero po roku zycia

Ostatnia edycja:
Poczytałam, to naturalne, często zdarza się jak chłopcu chce się sikać, lub w kąpieli. Podczas erekcji następuje naturalne odklejanie napletka i usuwanie zanieczyszczonej wydzieliny, więc ma to uzasadnienie.:tak:
Pola u nas w kąpieli prawie codziennie, dlatego pytam;-)

siusiak - położne mówiły, żeby niczego nie naciągać, ani nie odciągać - generalnie nie ruszać. jak zmieniam pieluszkę to przykładam chusteczkę, a w kąpieli poprostu polewam wodą.
wzwód - ja myslałam, że taki stojący siusior jest przed oddaniem moczu :confused:
katar - pokażecie mi jakie macie inhalatory? też będę musiała zapewne kupić, bo Adaś ma zawalony nos, a ja ciągle czekam na zamówienie z gemini, które przyjdzie pewnie w poniedziałek (zamawiałam u nich katarek)
noc i poranek - tragedia :baffled: spałam od 23 do 1, od 3 do 5, a od 7 do 11 cycowałam! kumacie? jak z noworodkiem! nie wiem co mu się stało... pewnie chciał się potulić.
dzień - ok 12 wyszliśmy na spacer - nie pościeliłam nawet łóżka i nie zjadłam śniadania tak nas to cycowanie pochłonęło. wróciliśmy i teraz Adaś śpi w wóżku - sama nie wiem co tak długo...

a ja mam pytanie odnośnie zmiany pieluchy - jak wycieracie pupę i inne narządy (;-)) chusteczką, albo wacikiem, to póżniej wycieracie to do sucha? zawsze stosujecie krem lub zasypkę?

miłego popołudnia!

reklama
Makota współczuję nocy, mi się udało uśpić Adasia przed chwilą, może pośpi dłużej niż 15minut:baffled:
Dziś tylko po 15minut śpi i ciągle chce cyca.. Na spacerze nie byłam i nie pójdę, bo najpierw lało, a teraz okropnie wieje.

(edit:pospał 10minut, domagał się cyca i zrobił 3!! kupę dziś..wrrr..)

Wycieram pupę chusteczką, zakładam pampersa. Niczym nie suszę i nie smaruję. Odparzeń brak.
Inhalator mam philipsa taki: Inhalator Philips Respironics Family * wysyamy w 24h - sklepmedyczny.net - sklepmedyczny.net

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry