Catsun
Fanka BB :)
Kornala i Szczesliwa mamuska- Pytalam Blueberry czy po Nan ha u niej czsami sa zielone i b smierdzace kupy i odp mi:
Catsun jako ze jestem tylko tu na zamknietym to mozesz przekazać, ze po mleku Nan Pro Ha kupy są zielone i śmierdzące. Zasięgnęliśmy z mężem opini położnej, bo też się martwiłam i jest to normalne po tym mleku, a jeszcze dodała uśmiechając się, że na opakowaniu Nan Pro HA powinno pisać wielkimi literami, że po tym mleku kupy są zielone i śmierdzące i nie jest to powód do zmartwień bo to normalne po tym mleku.
Po pierwsze zawiera wiecej żelaza co ma duży wplyw na kolor oraz zielonkawe zabarwienie stolca to czesto
spotykana reakcja na karmienie mieszankami
typu HA ( ze zhydrolizowanym białkiem).
Ja się nie przejmuje tym bo nie dość ze synowi skończyły sie kolki, nie pręży sie przy gazach, brzuch miękki, 2-3 razy kupę na dobę, jest uśmiechnięty i co na koniec to to ze lubi je i pije.
TO TYLE DZIEWCZYNY
mam nadzieje ze pomoglam i blue tez!
Catsun jako ze jestem tylko tu na zamknietym to mozesz przekazać, ze po mleku Nan Pro Ha kupy są zielone i śmierdzące. Zasięgnęliśmy z mężem opini położnej, bo też się martwiłam i jest to normalne po tym mleku, a jeszcze dodała uśmiechając się, że na opakowaniu Nan Pro HA powinno pisać wielkimi literami, że po tym mleku kupy są zielone i śmierdzące i nie jest to powód do zmartwień bo to normalne po tym mleku.
Po pierwsze zawiera wiecej żelaza co ma duży wplyw na kolor oraz zielonkawe zabarwienie stolca to czesto
spotykana reakcja na karmienie mieszankami
typu HA ( ze zhydrolizowanym białkiem).
Ja się nie przejmuje tym bo nie dość ze synowi skończyły sie kolki, nie pręży sie przy gazach, brzuch miękki, 2-3 razy kupę na dobę, jest uśmiechnięty i co na koniec to to ze lubi je i pije.
TO TYLE DZIEWCZYNY

Pogoda znowu jakaś do bani, niby nie pada, ale wygląda na to, że dziś będzie i to niemało. Adaś dalej zalgucony
, czyżby katar leczony i nie leczony trwał tydzień
? Jutro inie właśnie tydzień, jeśli do pon nie przejdzie, to idę znów do pediatry, bo to nie jest normalne, strasznie mi się dziecko męczy.
Po 5 zrobił kopkę, więc pierwszy problem każdego dnia mamy za sobą.;-)