reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2014

A my kolejny dzień w domu z córką, tylko mąż z małym spacer i zakupy zaliczyli.
Mam nadzieję,że jutro się wyrwiemy choć na chwilę.
Szkoda marnować taką ładną pogodę. Ale przynajmniej podgoniliśmy domowe zaległości:tak:

A Tusiaczek to zupełnie zaginęła?

reklama
Jagódka, dzięki za troskę :) Konsultowałam to z lekarzem. Moje dzieciaki zbytnio nie chcą pić mleka a powietrzem niestety żyć nie będą. Kuzynka mojego męża miała ten sam problem i też w tym samym okresie zaczęła rozszerzać dietę. Te rady to od jej teściowej, więc krzywdy wnukowi na pewno by nie zrobiła.

melduję się w domu. dziecko dzisiaj usypiał mąż bo ja ją 10min bujałam na kolanach i puszczałam kołysanki, a u niego na ręku ona zasypia w 5 minut. oburzył się wielce jak go poprosiłam bo KSW i stratatata lecz jak zasnęła i bezproblemowo odłożył to dał buziaki i powiedział: "wiesz, że ja muszę sobie najpierw pogadać, a i tak zrobię."
zapomniałam telefonu od znajomych, więc w nocy nie będę pisać :( nie wiem jak dam radę nie zasnąć...
Mamo B. nie było pory deszczowej. Raz był taki jakby tunel, że nad głowami i po bokach pływały rybki i ten żółw. On może na zdjęciu nie wygląda, ale był duży na ponad metr :szok:

Lilla - super wycieczka. :) jestem zdania, że chociaż dzieci nic nie zapamiętają to warto pokazywać im świat od samego początku. A rodzice korzystają podwójnie zadowoleni rodzice-spokojne i zadowolone dziecko :D nasza wycieczka na razie pod znakiem zapytania, Igi się rozchorował, zobaczymy jutro, jak będzie lepiej to ruszamy :) tyle do zobaczenia
A mąż to niech się lepiej słucha żonki, dobrze na tym wyjdzie

Podziwiam, ze potraficie się skoncentrować na audiobukach. u mnie z tym ciężko
Dziewczyny karmiące Nan - czy u Was w sklepach też pustki na półkach z tym mlekiem?? u nas ani w biedronce, ani w lidlu, w kauflandzie, jedynie w rosmanie widziałam jeszcze kilka opakowań.

GiB - "dobry lektor" książkowy to jak super przystojniak do którego się możemy poprzytulać :p tak mi się właśnie skojarzyło :) dla tych co kochają książki to jakby ulubiony aktor/piosenkarz czy inny celebryta :)P) wyszedł z plakatu wiszącego nad łóżkiem
(i całowanego co noc na dobranoc) i przemówił cudnym głosem. Czy tak?
yy dobra, ide spać lepiej.
Jutro daleka droga czeka

reklama
Do góry