Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A my kolejny dzień w domu z córką, tylko mąż z małym spacer i zakupy zaliczyli.
Mam nadzieję,że jutro się wyrwiemy choć na chwilę.
Szkoda marnować taką ładną pogodę. Ale przynajmniej podgoniliśmy domowe zaległości
Jagódka, dzięki za troskę Konsultowałam to z lekarzem. Moje dzieciaki zbytnio nie chcą pić mleka a powietrzem niestety żyć nie będą. Kuzynka mojego męża miała ten sam problem i też w tym samym okresie zaczęła rozszerzać dietę. Te rady to od jej teściowej, więc krzywdy wnukowi na pewno by nie zrobiła.
melduję się w domu. dziecko dzisiaj usypiał mąż bo ja ją 10min bujałam na kolanach i puszczałam kołysanki, a u niego na ręku ona zasypia w 5 minut. oburzył się wielce jak go poprosiłam bo KSW i stratatata lecz jak zasnęła i bezproblemowo odłożył to dał buziaki i powiedział: "wiesz, że ja muszę sobie najpierw pogadać, a i tak zrobię."
zapomniałam telefonu od znajomych, więc w nocy nie będę pisać nie wiem jak dam radę nie zasnąć...
Mamo B. nie było pory deszczowej. Raz był taki jakby tunel, że nad głowami i po bokach pływały rybki i ten żółw. On może na zdjęciu nie wygląda, ale był duży na ponad metr
Lilla - super wycieczka. jestem zdania, że chociaż dzieci nic nie zapamiętają to warto pokazywać im świat od samego początku. A rodzice korzystają podwójnie zadowoleni rodzice-spokojne i zadowolone dziecko nasza wycieczka na razie pod znakiem zapytania, Igi się rozchorował, zobaczymy jutro, jak będzie lepiej to ruszamy tyle do zobaczenia
A mąż to niech się lepiej słucha żonki, dobrze na tym wyjdzie
Podziwiam, ze potraficie się skoncentrować na audiobukach. u mnie z tym ciężko
Dziewczyny karmiące Nan - czy u Was w sklepach też pustki na półkach z tym mlekiem?? u nas ani w biedronce, ani w lidlu, w kauflandzie, jedynie w rosmanie widziałam jeszcze kilka opakowań.
GiB - "dobry lektor" książkowy to jak super przystojniak do którego się możemy poprzytulać tak mi się właśnie skojarzyło dla tych co kochają książki to jakby ulubiony aktor/piosenkarz czy inny celebryta P) wyszedł z plakatu wiszącego nad łóżkiem
(i całowanego co noc na dobranoc) i przemówił cudnym głosem. Czy tak?
yy dobra, ide spać lepiej.
Jutro daleka droga czeka
Emyly...... Karol Gosztyła i millennium. Jak dla mnie po nim juz ciezko dorownac. To jak po niezapomnianym przelotnym kochanku, ktorego masz zawsze w pamieci..