• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

Lilla, milej wycieczki:) nie zgub sie nigdzie:D

Co do sloiczkow to ja wlasnie mam taki zamiar jak Darunia, na razie chyba beda sloiczki a jak wejdzie mieso to zaczne jej gotowac. Choc nie wiem jak to bedzie wygladac, bo mam zamiar wrocic na troche jeszcze do szkoly i podszkolic jezyk.

reklama
Mojemu dziecku tak sie ulalo, ze bylam ja mokra, ona i posciel:/ wiec akcja przebieranie byla.. Teraz lezy i patrzy na tate, ktory chrapie.. Smieszy ja to, a kiedys jak byla mlodsza to bala sie kiedy ojciec chrapal..Pewnie nie usnie, a ja na razie nie chce jej dawac cyca po takim wielkim ulaniu:/

Ja ostatnio musiałam w nocy przebierać, bo karmiłam z jednego cyca i zalałam ją drugim. Byłam tak zaspana, że zapomniałam o wkładce.

Dzien dobry!

Moje dziecko ma taki cel w zyciu zeby wykonczyc wlasna matke! ;)

Nie spala od 2do 4, bo byla zajeta rozmowa.. I teraz od 7ej juz nie spi tylko smieje sie ze wszystkiego. Karmie i mam nadzieje, ze usnie bo ja sama jestem nieprzytomna.

Lilla, odkad mala zrobila sie bardziej kumata to w nocy unikam nawet z nia kontaktu wzrokowego:) haha! Bo wiem ze jak juz nasze wzroki sie zejda to koniec spania tylko bedzie opowiadac przez reszte nocy:)
Jak ma dobry humor to buzia jej sie nie zamyka- ale to ma po tacie:/

Milego dnia!

Ja też unikam kontaktu wzrokowego, za to tatusia nie mogę przekonać:dry: Nie ma to jak uśmiech o 4 rano.

Kornela123
- trzymam kciuki za pępek!

Lilla- jeszcze nie ważyłam na wadze niemowlęcej bo sąsiadki nie było, ale weszłam z nią na swoją domową i wyszło mi ponad 6kg, co by oznaczało że przytyła ok 1kg w miesiąc:shocked2: ale jeszcze sprawdzę.

Wczoraj dzwoniła do mnie pielęgniarka środowiskowa, że chce wpaść z wizytą do małej. Zgodziłam się i od razu zapytałam czy ma może przenośną wagę ;) Niestety nie ma. Powiedziała, że nie mam się martwić, skoro dziecko wyrasta z ubranek. To mi ulżyło;-)
Wiecie może gdzie można kupić opaskę dla dziewczynek? Jutro odwiezamy prababcię i moja mama nalega, żeby mała była ślicznie ubrana;] nie wygodnie a ładnie. Zamówiłam opaski w necie, ale nie dotarły jeszcze. Może się przejadę do smyka sprawdzić.

Flo ja mam nadzieje ze Zolka urosla wzwyz i przez to chwilowo nie utyla.
Na razie lezy na macie a ja skonczylam sniadanie jesc. Ojciec (Zolki, nie mój) lata jak kot z pecherzem i szykuje wozek, fotelik. ja musze spadac bo sie pozno zrobilo. do pozniej dziewczyny :* mua

Hehehe mowilam ze ledwo patrze na oczy ;p Jagodka zaczynalam Cien wiatru Zafona i nie moglam ruszyc. Audiobook mi pomogl. Tutaj mam te 3 pierwsze jego ksiazki i jak dla mnie jego przeslanie o tym, ze sa zakwalifikowane w.lit. dla mlodziezy al ma nadzieje na szersza liczbe odbiorcow jest trafna. A do tego dobry lektor i zamiast w drodze do szkoly to mam ochote sluchac caly czas

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry