reklama

Lipiec 2014

U nas kupy sa ladne i codziennie a nie co 4 dni i wielce wyczekiwane, ale piardy go mecza jak lezy, wiec musze go nosic. Poza tym mial gronkowca, wiec to raczej gronkowiec rozpierdzielil jelita. Mowiono mi aby nie jesc nabialu. Nie jem i tak sa placze i piardy

reklama
Hejka. Doti nie korzystalam z tego nigdy.
Makota ja jestem na diecie takze okrojonej, ale ja poszlam do dietetyka aby miec sile i nie padac na twarz. No i biore witaminy. Da sie. Jak to uslyszalam to nie chodzi o to aby jesc tylko zaczac sie odzywiac.

Makota myślałam, że olałaś dietę. Dajesz mu coś na te wzdęcia? U nas po boboticu pierdziochy ładnie same idą - jest o niebo lepiej. Słuchaj, a może to gluten. a nie nabiał?

Dzień dobry :-)
Tusiaczku fajnie, że jesteś :tak:

Dziewczyny czytające, korzystacie z biblionetki?

nie korzystam, chodzę do biblioteki i z dziewczynami które tam pracuja czasem wymieniam sie opiniami i one cos polecaja. Ale ostatnio tylko wpadam i wypadam biorac co pierwsze na polce nowosci zeby Melka sie nie obudzila w trakcie bo droga powrotna do domu zajmuje nam wiecej czasu niz jest w stanie wylezec bez placzu ;)
Ale fajna stronka, musze ja wieczorem rozpracowacx, jestes zarejestrowana tam?

Witam!
Catsun co tam sie u Ciebie dzieje?
Jagódka super ta foto ksiazka. To calodzienny placz jest objawem alergii u malucha?Bartek druga noc z rzedu przesypia, od 23 do 8 rano spimy, tak sie wtula we mnie ze jak rano sie budzimy to spi na mojej dloni i mocno trzyma ja raczkami. Ogolnie to nauczyla mamusia (czytaj: ja) raczek to teraz dymam z nim km, najgorsze ze w dzien nie chce spac sam, ze mna spi i w wozku tez a tak to raczki;-) z racji tego ze juz mi oslably po 2 h noszenia to wsadzilam go w nosidelko i bujam leciutko i spi, tylko przestane i sie rusza.
Wczoraj dziwczyny moj maluszek pierwszy raz zasmial sie w glos tzn doslownie chichotał a nie jak do tej pory pojedyncze piski. ;-);-)

Dziewczyny potrzebuje rady..
Moj Hubi ma lekko splaszczona glowke po 1 stronie. Podpieram go pielucha ale on zaraz to wszystko rozwala bo jest b ruchliwy. Na boczku nie lubi lezec i nie chce. Macie jakies rady?

reklama
U mnie sprawdza się metoda przestawiania wszystkiego co drugi dzień, tak żeby to co ja interesuje i na co patrzy w jednym dniu miała z prawej a na drugi dzień z lewej i ładnie symetrycznie się rozwija. Choć ma ulubioną lewą stronę mimo to ale główka nie jest spłaszczona. Sprobuj może przez kilka dni zabawki układać z tej drugiej strony i nosic na drugiej ręce-chyba że regularnie zmieniasz do noszenia/odbekiwania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry