• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry, my mialysmy pobudkę o 6.30, nakarmilam i odlozylam do łóżeczka. Mężowi się na amory wzięło (???) Potem dziecko chcialo z rodzicami pogadac, więc na do łóżka wzięliśmy, ojciec poudawal samolot, znowu chwila w łóżeczku(krótka drzemka). Przysnelismy. Następnie dziecko mnie obudzilo więc walnelam ja na mate (filmiki zaraz na galerie wrzucę) a teraz zmeczona na niej usnela.

reklama
Bellina, jak napisalas co za ciasto masz to wiedzialam, ze ten weekend nie przejdzie bez niego. Troche za malo nasaczylam biszkopt i jak dla mnie wyszedl za suchy, ale ja juz zjadlam dwa kawalki:)

Czesto robie tez kruche z budyniowa pianka i malinami, znika u nas w mega szybkim tempie:) to troche odskocznia od ciast owocowych, ale muffinkami nie pogardze, mnie jednak zawsze wychodza jakies twarde i suche:/ mimo ze robie z owocami, GiB pochwal sie przepisem na muffinki:)

Nie pomyslalam o jakims poslizgu, musze to wyprobowac. Dzieki dziewczyny!

Hejka :-)
Witam się wśród żywych. Mnie od czwartku trzymała jelitówka - dobrze, że mąż w piątek mógł zdalnie pracować, bo nie wiem jak zajęłabym się dziećmi.
Na szczęście już jest ok i właśnie szarlotkę wsadziłam do pieca :-)

Pięknie dziś u nas - baaardzo słoneczna jesień - tak lubię :-) Pewnie wyciągnę rodzinkę na dłuuuugi spacer :-)

Hej kobietki :)

Jagódka zdórwka dla ciebie i córci :)
Lilla mój małż tez pewnie by mnie zjadł jakbym go w nocy obudziła.

Dziewczyny przestancie o takich pysznosciach pisac, bo mi żołądek nie powiem gdzie ucieka:/

Odnośnie wczesniejszego tematu ja też juz po pierwszej @ jestem. Tyle ze od ok miesiąca karmienie mieszane. Teściowa mi mówiła, że karmiła córkę przez rok tylko piersią a @ dostala też po ok 4 miesiącach. Także nie ma reguły.

Moja córcia w nocy ładnie śpi od 21 do ok 8. Ale od dwoch dni jest jakaś niespokojna kolo 12. Poza tym mam wrazenie, że dzisiaj o 2.30 się obudziła, ale nie płakała i usnęła.

Jak wasze dzieci spią w dzień, bo u mnie z okazji super nocek drzemki w dzień masakrycznie krótkie :/

Dzisiaj koleżanka wpada w koncu jakaś rozrywka :)

Moja w dzien spi roznie, nie ma reguly. Pierwsza drzemke robi sobie zazwyczaj krotka, 20-40min, potem to juz jak jej pasuje, czasem godzine, czasem trzy:)

Zrobila taka awanture, ze musialam ja ubrac i wyjsc na spacer.

U mnie też awantura, bo spać nie mógł, poszedł z A. do sklepu i teraz siedzą w ogródku, dziecko wreszcie śpi. Dziecko numer dwa ma obrzydliwy zielony katar w ilościach hurtowych.. boję się, że bez antybiotyku się nie obędzie:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry