• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Mika prosze cie bardzo (biorę procent hihi ;) )

Makota ma pobudzenie :) edit: haha :D miało być na*

GiB ja też dziwki przeczytałama wczoraj któraś jadła zupe a ja przeczytałam kupę bo gdzieś obok była gadka o sedesie :P

reklama
Dziewczyny rozwala mnie ten pepek malego. Juz 4 razy bylismy na lapisowaniu i mam go octeniseptem patyczkiem czyscic, ale za kazdym razem leci krew i cala skora w srodku od tygodnia zaczerwieniona. Widziala to ta chirurg i nic nie mowila. Nie wiem isc z tym w pon do pediatry? Boje sie zeby nie jakis stan zapalny sie nie rozwinal, ale z drugiej strony ciagle przypala lapisem, ja tre i moze z tego to zaczerwienienie? Kiedy to sie wreszcie wygoi wszystko.

Boże ja też czytam i się zastanawiam, że tu o dziwkach i anakondach:-D Chyba już mi starczy na dziś i powinnam iść spać:-p
A tak w ogóle to rano chciałam odwiesić słuchawkę prysznicową, odwiesiłam i nagle..jak pieprznęło!:szok: Cały reling z tym "wieszakiem" runął na dół rozcinając mi stopę:baffled:. I słyszę "Zyjeeesz?!" "Żyję, ale prysznic nie przeżył:P" Zajebiście.. łazienka mi się sypie doszczętnie.. dwa dni temu znowu zepsuło się w niej górne światło :wściekła/y:
I jeszcze Klaudia się pochorowała.. Bleee.. idę spać:confused2:

Jagodka, jak by nie bylo chyba szykuje Ci sie remont lazienki:D

Dziecko moje dopiero usnelo, dzis to samo co wczoraj.. Nie spala od 16ej do teraz.. Nagadala sie, wysmiala, wyplakala.. I w koncu zasnela. Tez ide spac, bo padnieta jestem.

Dobranoc! Spokojnej nocy Wam zycze:)

Jagódka zdrówka dla Ciebie i Klaudii.

Ja też mykam spać, za 1h pobudka bo trzeba pilnować piersi. dzisiaj moje dziecko ktoś zaczarował zmienił całkiem pory karmienia i mama może sobie schować zegarek(karmienie co 3h) do tego od południa cały czas śpi, nie żebym narzekała. Ehh ten mój Pączek to chodząca (a raczej leżąca :D) zagadka.

Dobrej nocki

Hej, zepsulam Zoli łóżeczko - kołyske, a dokładniej polamalam ten bolec blokujący gdy ja wyciagalam. Nie wiem jak, ale budzilam męża żeby coś z tym zrobił bo bym nie mogła jej spać położyć.
wściekły jest na mnie.
wieczorem bylam u koleżanki. Zolka grzeczna. dalam jej oglądać bajki bo sama jadłam.
co za noc. jutro pewnie nowego łóżeczka będziemy szukać.

Lilla a nie miałaś kupować łożeczka turystycznego?

Jagodka zdrówka dla Was.

Ech moje dziecko coraz wcześniej się budzi i gdyby to jeszcze było co 3h a,założę się, że znow o 6 będzie koniec nocy. A tak ladnie już spał 6 h.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry