• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Elifit, ja kp i juz po @ :(

Tusiaczku, oj tam:D bo nie wiedzialam jak grzecznie napisac, ze co innego wsadzil :D haha! :D

Kornela, walcz, gryz sie o swoje poki czas:D
U mnie jest tak, ze jak maz jest w domu, to ja karmie, no bo on cyca dac nie moze :) a on odbija mala.

Moj przy dziecku wszystko zrobi, tylko najgorzej mam z tym wyjsciem gdzies, no i drazni mnie jeszcze to jego" mama daj cyca".. Na kazdy jej placz slysze ten tekst:/
Kiedys wyszlam, a on po pol godz dzwoni do mnie zebym wracala bo mala okrutnie placze z glodu.. Acha, juz z glodu.. Jak karmilam przed samym wyjsciem. Powiedzialam, ze nie jest glodna, a mnie tez czasem placze i ja do niego nie dzwonie. Ot, tyle i sie rozlaczylam. Poradzil sobie, wystarczylo dziecko przebrac bo w pampersie dwojka byla!

Tusiaczek, co ja bym dala zeby uslyszec taki tekst od swojego, ze on wezmie mala a czy ja moze nie chce sie zdrzemnac:( juz wiem co by bylo, malej by sie nudzilo w jednej pozycji i plakala by, a on stal by w progu z tekstem... MAMA DAJ CYCA!!

Ostatnia edycja:
reklama
Elifit, ja tylko kp i niestety jestem w trakcie.
No i dzięki za pomysł na biznes. Od dziś otwieram gabinet stomatologiczny online. Wydaje mi się,że jeszcze czegoś takiego nie ma, więc pewnie zbiję fortunę;-)

Malgorztakar, pisałam niedawno o tym,że w smyku online taniej niż stacjonarnie, ale nie wszystkie produkty przecenione

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry