• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

reklama
Kornela przez ciebie w polskim sklepie będą mnie uważali za wariatke bo czytając twojego posta o kulawym kolesiu wybuchnelam śmiechem. Sam fakt nie jest śmieszny, ale sposób w jaki to napisałaś jest przekomiczny.

Kornela i to jest położna? pfff
Ja pamiętam, że Elifit mnie zaraziła w ciąży bólem zęba, także GiB uważaj na nią:-D
Jedziemy odebrać samochód..

Kornela Padłam ;)
Wiem że to nic zabawnego że mieszkasz w miejscu gdzie nie czujesz się bezpiecznie, ale jak to czytałam to się prawie udusiłam ze śmiechu.
A tą położną to sobie odpuść, widać że wiedzę ma nie z tego stulecia i jednym słowem pitoli od rzeczy.

My już dzisiaj po krótkim spacerze chustowym mały zasnął, mężu zmywa po śniadaniu a ja piję sobie kawkę.
W planach na obiad spaghetti. Tyle u mnie, miłego dnia dla wszystkich

Hej kobietki :)
Dzisiaj się wyspałam bo mąż do Julci wstawal:) Ogólnie musze wczesniej chodzic spac bo jula spi ladnie od 21 do 8 ale jak sie klade kolo 1 to ledwo na oczy widze, przez Polskę tak się rozregulowałam.

Kopacz moja Julcia skończyła już 4 miesiące parę dni temu także powolutku coś będę wprowadzać. Poza tym już prawie nie jje piersi.

Idę cos ogarnąć bo prania i prasowania mam masę.

Hej, muszę powiedzieć ze mam dość uczucia "niezastąpienia" przy dziecku. (karmienie piersią) Wkurza mnie to że nie mogę wyjść na dłużej, a mój szanowny małżonek PRACUJE I POTEM MUSI SIĘ ZRELAKSOWAĆ a ja kur.. nic nie robie całymi dniami i nie potrzebuje 'oddechu'.

Poza tym byłam w sklepie z drugiej ręki. Zdjęcia wstawie na zakupowym.

Lilla, ja juz przywyklam do tego uczucia. Nie moge nawet odciagnac mleka :( moj m tez zmeczony praca, choc ostatnio zajmuje sie malym i nawet wysila sie Aby poznac jego potrzeby. Wyszlabym na cala noc, chocby na jedno piwo. Nic z tego. Nawet trudno o beztroska kawke na miescie z kolezanka

reklama
Lilla ja nie karmie piersia juz a tez nie moge wyjsc na dluzej bo moj maz tak jak Twoj gada, ze po pracy potrzebuje relaksu. Ogolnie musze mu wszystko mowic co ma zrobic a nawet wyklocac sie. Maly ma 3 miesiace a on ani razu nie zmienil mu pampersa............dla mnie to zart jakis.

Gdzie jest ten zakupowy? Czesto pisze o jakims innym watku a ja nie wiem o co kamam :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry