Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a zreszta smiech to zdrowie .Poreszta mnie tez nakreca porzadnie mamy kolezanka, ktora jest polozna i czesto i gesto przychodzi, oglada malego i radzi mi tylko. Ostatnio np obczaila, ze mam taki malutki dzbanuszek na wode do butelki do mm dla malego (Termisal) i zaczela czytac etykiete i stwierdzila, ze jest nieodpowiedni dla niemowlaka bo jest ze szkola borokrzemowego a kwas borowy szkodzi niemowlakom. A ja mysle what? i Weszlam na neta poczytac o tym i podobno butelki dla niemowlat robia ze szkla borokrzemowego bo sa wysokiej jakosci. Nie kumam o co jej biegalo? Jeszcze mnie owalila, a ja zreszta nawet nie myslalam z jakiego to szkla- szklo to szklo. I dalej mam ten dzbanek, maly nie je tego szkla to nie wiem jaki problem. W ciazy tez mnie ciagle straszyla, jak oblalam sie goraca zupa to gadala, ze maly bedzie mial przeze mnie znamie ogromne. Oczywiscie nic nie ma.
to sie nazywa oszczednosc.
zjadłam prawie 0.5l.Poszłam spać miałam pojechać na ang ale dzisiaj moje piersi znów w guzach pomimo karmienia
Mż pojechał sam i co mały poszedł spać przed 9 i śpi nadal a mi pierś nabrzmiałam pewnie go wybudzę bo co mam zrobićGraza, u nas tez nie ma jeszcze jąder kostnienia. Podobno max do 8 mca powinny sie wykształcić ale nam ortopeda zalecił co drugi dzien przyjmować podwójna dawkę wit d.
Ja tez mam hashi ale nie badałam synka w tym kierunku.... Moze powinnam...?
My bylismy u ortopedy ok 7 tygodnia zycia. Uznal, ze jest ok i nie wymagana jest kontrola, ale by walniety i z tego co widze, wy kontrolujecie bioderka po kilka razy...