• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Kurcze wiecie, mam za krotkie rece zeby tak Laure nosic:/
Tak jak Gosia pisze, mala robi C w lewo no i za cholere mi to nie idzie tak ja trzymac://

Ja nie sadzam jeszcze, ot czasem jak rybki w akwarium oglada to trzymam ja tak na polsiedzaco.

Dziecko wykapane dzis troche pozniej, liczac ze juz bedzie spala a nie urzadzala rozmowy do polnocy. Teraz cos tam opowiada sobie przy cycu:)

reklama
Co ty, kanapke z serem i dzemem zjadlam i ból przeszedł :)

Oglądamy Top Chef Pl wczorajszego. Lubię te programy o gotowaniu. Zolka nie chciała zasnąć, ponosilam chwile i odlozylam nadal nie śpiąca do łóżeczka, dałam smoka i zasnela sama. Uwielbiam to moje dziecko za to ze sama usnie.
Jagódka oby jutro wszystko dobrze grało osluchowo u was.

Mamo Bobasa na pewno uda ci się tak złapać Laure. Może dwiema rękami. Chociaż nie wiem jakie proporcje u was. U nas ja mala, ale i Zolka nieduża.

Lilla, ja tez mala, 160 cm, a Laura ma juz z 60 i wazy z 6 kg:/ musze jutro pocwiczyc to bo to faktycznie jest fajna pozycja, chwile ja mialam w takiej pozycji a glowke probowala sama utrzymac.

Jagodka, zdrowka dla Was!

Agulam super, że z maleństwem juz wszystko w porzadku.
Dziewczyny jak sadzacie dzieci? Tzn juz obkladacie poduszkami zeby siedzialo??
Lilla fakt widac, ze lubisz kulinarne programy:) Ja lece na Przyjaciolki bo juz sie zaczely.

Zmierzyłam sobie temperaturę.. 38,7:baffled: Pięknie..Łeb mi pęka w szwach. Nie mam ibuprofenu w domu, a chciałam coś przeciwzapalnego wziąć:-( No nic, będzie paracetamol. Zjadłam kolację i idę spać.. Oby jutro było lepiej:sorry2:

reklama
Ja myślę, że coś muszę robić źle, że nie mogę dziecka do łożeczka odłożyc i sam nie,zasypia. Tylko jak probuje to jest ryk i żadne poklepywanie go nie uspokaja, a jak go zaraz nie wyjmuje to histeria. Jak jest spiacy to zaczyna machać odnozami i gadać, albo głośno marudzi. W dzień spi tylko w wózku i trzeba go telepac. Boję się że za chwilę w nocy będzie potrzebowal telepania.

A w ogóle to teraz mam jedną dłuższą przerwe na sen 4-5h a tak to od 5 do 22 cyc co 2h. Przecież powinien wytrzymać te 3h... Dziś to w nocy pobudka co 1,5h:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry