• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Jeszcze raz dzięki dziewczyny za dobre słowa:)

Jagodka zdrowia życzę:)

Oj niestety sezon na choroby juz się zaczął :/

Ja troszkę inaczej trzymam Hanie niż lily ,w pozycji półleżącej jest w bujaczku

Dzieciaki juz dawno śpią a ja zamiast prasowac to na BB siedzę..zmykam

reklama
Ja oczywiscie dalej walcze z moja krolewna, po kapieli zdrzemnela sie chwile przy karmieniu i to tyle. Zdazylam juz dwa razy przebrac ja, bo tak ulala ze pajace mokre.

Ta galeria Lilla to na zamknietym jest? Bo juz kilka razy o niej czytalam a ja jej nie widze:/

Aleeee uwaga..bede mila :D jaki by Ci nie wyszedl ten kolaz to i tak na pewno jest bardzo ladny:D

Dobranoc,
mam taka nadzieje:/

Hej,
Cały dzień próbowałam coś napisać i zawsze coś trzeba było robić.
Agulam cieszę się, że wszystko dobrze sie skończyło :)
Jagódka zdrówka dużo :)

Ja Julcie bardzo mało noszę na rękach, a jak już to w pionie albo przodem do świata bo inaczej nie chce. Do spania ubieram bo dy z długim rękawem i skarpetki i do śpiworka. Jak kładę się spać to okrywam jeszcze cienkim kocykiem. Moja niunia też ślini się na potęgę i wszystko pcha do buźki. Jeszcze niestety się nie przekręca tzn wyjdzie jej raz na jakiś czas, ale chyba do 5 miesiąca już powinna??

Dzisiaj zaliczyłyśmy mega tripa do polskiego sklepu to ok godzina drogi w jedną stronę na piechotę (no może 40 min przy dobrym tempie)
Wróciłam zmachana jak nie wiem co:/ Kupiłam sobie na gotowe placki ziemniaczane z knorra chyba, bo miałam straszną ochotę a na tarcie ziemniaków brak czasu. Julcia siedziała ze mną w kuchni i nawet pozwoliła mi je usmażyć. Potem zaliczyłyśmy wspólną drzemeczkę. Uwielbiam z nią spać :D

Dobra lecę do łóżka, spokojnej nocki wszystkim :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry