graza06
Fanka BB :)
Witam
dziecko wstało o 5:40 na karmienie, zjadło i nie miało ochoty spać
no więc trzeba było wstać, zrobiłam pranie, zjadłam śniadanie, poranna toaleta K za nami teraz śpi zobaczymy jak długo. wczoraj nie używałam laktatora, w sumie wczorajszy dzień i dzisiejszą noc K jadł wg własnych potrzeb czyli już nie je co 3h, może to ja nakręciła myśleniem moje piersi że mają co 3h być pełne?
Co do kup, u nas średnio co 5 dni ale K nie marudzi, jedynie puszcza bączki. Jak podawałam probiotyk kupki były częściej mieliśmy przerwę ponad 2 tyg, teraz znów podaję dicoflor. Kupki są co 2-3 dni więc pewnie pomaga.
Koniec drzemki
K już wstał a miałam ochotę się położyć
dziecko wstało o 5:40 na karmienie, zjadło i nie miało ochoty spać
no więc trzeba było wstać, zrobiłam pranie, zjadłam śniadanie, poranna toaleta K za nami teraz śpi zobaczymy jak długo. wczoraj nie używałam laktatora, w sumie wczorajszy dzień i dzisiejszą noc K jadł wg własnych potrzeb czyli już nie je co 3h, może to ja nakręciła myśleniem moje piersi że mają co 3h być pełne?Co do kup, u nas średnio co 5 dni ale K nie marudzi, jedynie puszcza bączki. Jak podawałam probiotyk kupki były częściej mieliśmy przerwę ponad 2 tyg, teraz znów podaję dicoflor. Kupki są co 2-3 dni więc pewnie pomaga.
Koniec drzemki
K już wstał a miałam ochotę się położyć

On na pewno bardzo pomaga
Będę musiała jeszcze w czw/pt iść go osłuchać, bo kaszle dość mocno