My dziś na spacer body długi rękaw, polarkowa bluza, cienka kurtka, spodnie dresowe takie grubsze, skarpetki, buty, kocyk cienki ( ten z ikea), czapeczka jesienna. Cieplutka wyszła z wózka

ja większy problem mam Ole ubrać...szczególnie buty - w polbutach ( ma takie niskie jak adidaski ) zimno, a ze już na styk są, to skarpeta grubsza nie wejdzie, w zimowych troszkę jej sie nogi poca...musimy jej kupić polbuty jeszcze jedne, takie trzewiki za kostkę, już wypatrzylam, tylko rozmiaru nie było... Już na wiosnę będzie miała...ale przeraża mnie wizja kupowania okropniscie drogich butów razy dwa od wakacji....kto wymyślil takie ceny butów dla dzieci? Szczególnie maluchów, co co miesiąc nowe trzeba, bo stopa rośnie... Wrrr
Moja Zuzia znow ma problemy z kupa, probiotyk pomógł na chwilę...zastanawia mnie, ze może to od jabłek? Od jakichś 3 tyg codziennie jem jabłko i od mniej więcej takiego czasu są problemy...zrobic nie może, jest wrzask taki przerazliwy, nic nie pomaga, espumisan, masaż, podkulanie nóżek , ciepłe oklady na brzuch, a jak dam czopek, chwilka i wychodzi kupa..ksiazkowa- żółta z grudkami...czasem trochę sluzu, ale to od czopka tak mi sie wydaje...w środę szczepienie to zapytam pediatry...
Lilla niezla impreza skoro aż telefon został hihihi
Makota ja co prawda kp, ale wygodny jest czajnik z funkcja podgrzewania wody. Trzeba tylko pamiętać, żeby mieć wcześniej przegotowana.