• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Witaj Pola, jeszcze ktoś na nocnej działa?

Malutek chyba oszalał, bo myśli że można zacząć dzień i chce się bawić. Fakt, że z tatusiem może by to przeszło ale na bank nie ze mną:eek:

reklama
Tusiaczku, zdrowiej! A jakby syncio miał jednak ochote na fikanie to zaangażuj tatusia do zabawy. No chyba ze ciagle jest padniety po wczorajszym dniu?
Ja w kazdy weekend budze meza w nocy przed kazdym karmieniem i każe mu zmieniać pieluchę. Niech chociaz tyle pomoże bo w tygodniu daje mu luz skoro on cieżko pracuje a ja TYLKO opiekuje sie dzieckiem.
Oby i mój syn dał sie przekonać ze noc jeszcze trwa. Dobranoc

Póki co zaangażowałam moją ulubioną aplikację Sleep Sheep - polecam :D:thumbup:
Mężu wstaje codziennie na ostatnie karmienie, czy pracuje czy nie, ale dzisiaj już mu daruje, bo chyba go zaraziłam, kaszel go męczył pół nocy. Kurde w tym domu już chyba tylko kot został zdrowy.

OK, dzieć śpi to ja też zamknę oko :)
Dobranoc Pola:)

Me again :) Młoda się wierci, a ja mężowi każe smoczek wkładać bo to na pewno nie pora karmienia. Zmieniam pieluchę bo może kupa (chociaż już czuć przez ubranie), no i się poddaje i karmie. Patrzę na BB, a ostatni wpis (karmienie) 4h temu. I ja się dziwię, że dziecko się wierci??
Pola nie mam ochraniaczy ma szczebelki, jeszcze. Może uda mi się jeszcze spać.

Dobry!

Moj m powiedzial wczoraj, ze czepiam sie jego chrapania, bo jestem zazdrosna, ze on nie musi wstawac.

Wczoraj Adas plakal od 19 do 22 i nic mu nie pasowalo. Posmarowalam dziaselka, przytulilam i lezalam z nim na kanapie. Zasnal, przelozylam go do lozeczka. Poszlam sie myc. Slysze placz, a m nawet nie wyciagnal go z lozeczka. Potulilam malego, zasnal, a m mi mowi, ze das chyba kupe zrobil... Oczywiscie jak przebralam pieluche, maly sie obudzil i plakal do polnocy a m spal, bo nie ma cyckow. On jest beznadziejny. Nie nadaje sie na ojca.

Wstalam o 5 i od 5zabawiam adasia. Jestem zajebiscie wyspanaa. A m sie wlasnie przewrocil na 2 bok.

Mialam wieczorem zmyc naczynia, ale skoro m nie pomogl ani przy malym, ani w domu, ja tego nie rusze.

Mami synek. Jak adas taki bedzie uznam to za porazke wychowawcza

1. Nie jestem dawca, ale myslalam o tym
2. Nie ogladalam filmu, bo masa kobiet byla na jej misjcu i nikt o nich filmu nie nakrecil
3. Jak ubieracie dzieci do samochodu, rozbieracie w sklepie?

Milego dnia

Dzień dobry
Nocka w miarę ale nadal niewyspana.

Makota Adaś na pewno nie będzie miał dwóch lewych rąk mając taką fajną mamę :) a na twojego m szkoda słów :( a co będzie jak ty do pracy pójdziesz?

Ostatnia edycja:
Zasnal... O 11.30 jedziemy na cmentarz. Mam nadzieje, ze juz nie bedzie marudny. M widzial chyba pioruny w moich oczach, bo zmyl naczynia...

Elifit - pewnie zarosniemy brudem, a ja bede ****owa pania domu;D Teraz jestem dobrze zorganizowana, ale nie zamierzam po kilku godziach usypiania sprzatac, podczas gdy on spi albo pali glupa

reklama
Dzień Matki - Adaś wstał o 9:15:-D a ja 20min wcześniej
Dawcą nie jestem, podejrzewam, że przez hiperinsulinemię nie mogę - tak samo jak nie mogę być krwiodawcą
Tusiu dużo zdrowia - to pewnie ten sam wirus, z którym ja walczyłam:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry