• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

A u mnie taka awanture zrobila, ze zapakowalam do wozka i spaceruje w tych ciemosciach:/ fajnie mieszkac blisko lasu ale wieczorem wcale nie jest tak przyjemnie:/ a Laura usnela doslownie 30 sek po tym jak wyszlysmy, gdzie w domu walczyla od dwoch godzin

reklama
Mamo Bobasa świeże,górskie, powietrze. Zmeczyla się płaczem i usnela. Zola tez dzisiaj plakala u mojej kolezanki a tylko za prog wyszłam to cisza :/
Teraz znowu karmie, a ona wcale spać nie chce.

A das ma przedkapielowa drzemke... Nie umiem go przestawic...

Tez dostalam paczuszke z bobovity. Maja chyba wrazenie, ze mam ogrom wolnego czasu na obserwacje i zapiski :p w dodatku pisza po 5 razy to samo, ale marchewka i kaszka sa :p

Sokoja, Katka - zdrowka dla dzieciakow. My chyba pojdziemy do kontroli

Mamo bobasa - das tez czesto gesto w lozeczku spi 5 min, a potem na dworze zasypia i spi jeszcze w domu w wozku

Lilla, a gdzie Ty masz w Stockholmie gory?? :D chyba ze masz na mysli pelno skal..
Wrocilam, mala spi. Niech lepiej nie przesadza z tym spaniem, bo znow bedzie walczyc do 1ej:/ jak ja przestawic z tym spaniem to juz mi pomyslow brakuje. A teraz jeszcze doszedl wielki placz przed kazdym snem:/ dzis w nocy facet mi z boku pukal:/// a co ja mu poradze, niech przyjdzie i ja uspokoi jak taki madry!!

Odnosnie chust, nosidelek itd. Wraca maz, patrzy w laptop i mowi, a ty dalej szukasz tych chust, nie mozesz sobie kupic nosidelka? Ja mowie, ze nie bo chusta jest lepsza itd ble ble ble.. A on, ze dzis do niego kolega dzwonil, byl wczoraj kupic nosidelko uzywane BB dla swojej 2- tygodniowej corki, bo mame bardzo kregoslup boli od noszenia malej! Omg!! Bylam w szoku:// ehhh.

Padnieta jestem, tak mi Laura dala w kosc:/ no tu jej sie oczy zamykaja, a tu za nic w swiecie nie chce usnac, pisk, placz i co tam jeszcze sobie wymysli:/

Uff udało mi się poprasować ale i tak jeszcze starta została

Byłam też dziś w ogródku posprzątać po lecie. Jutro kompostownik założe.

Lecę bo znowu kupa a już raz dziś byłam obes.rana.

Sokoja Katka zdrówka! !!

Napisalam posta jak czekalam na Ole na basenie i go nie ma:baffled:

Zdrowia dla dzieciaków sokoja ,katka,na szczęście Ola wyleczona domowymi sposobami,obeszło się bez lekarza:)

Tusiaczek powodzenia&&&&&&

Ufff jak czytam o problemach ze spaniem to nie mogę narzekać na Hanie,co prawda popoludniami jest maruda ale zasypia sama w lozeczku,juz SPI:)

Ola bawi się w wannie ,chętnie bym do niej wskoczyła ale dostalam @ i mnie zalewa,ale nie narzekam bo lekarz mnie ciąża postraszyl:wściekła/y:

Szkoda tych naszych chorowitków :-(

Agulam jakby mnie lekarz ciążą postraszył to bym zawału dostała!

Tusia czekam na relacje z wizyty w mieszkaniu;-)

Elifit u mnie sterta prasowania nigdy się nie kończy... Ona jest wiecznie spora...

Mama B to ciekawie dziś masz.. Oby w końcu zasnęła i przespała dziś całą noc!

reklama
Tusia czekamy ma szczegóły :)
Ja też kupiłam nosidełko BB ale boję się wyciągnąć. Naczytalam się o tych wisiadlach, że źle i w ogóle, ale jedyny argument jaki slyszalam to ze w kroku się wrzyna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry