reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzien dobry!

Wstalysmy. Mala walczy wlasnie z czkawka.
Ach te sny, mam nadzieje dziewczyny ze sie wyszalalyscie na imprezie;)
Snieg pada caly czas, ale teraz z deszczem wiec jest dobrze. Niech sie nie wyglupia, bo w samochodzie jeszcze kola mamy letnie:)
Poprawka:/ pada juz sam snieg i powoli robi sie bialo:/ no za wczesnie na zime::// wrrrrr!!

Ostatnia edycja:
Alez prosze Tusiu: widok z balkonu o strony kuchni i sypialni:
ImageUploadedByForum BabyBoom1415267063.742093.jpg

I widok z salonu: ImageUploadedByForum BabyBoom1415267086.285328.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1415267109.645954.jpg

Jak na zlosc pol godziny temu padal sam snieg i bylo bielej, teraz pada deszcz ze sniegiem:/
A troche zle wyszlo zdjecie od strony kuchni.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1415267063.742093.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415267063.742093.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 42
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1415267086.285328.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415267086.285328.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 42
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1415267109.645954.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415267109.645954.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
fuuuj śnieeeg :-p oby u nas zima była taka jak w zeszłym roku. Choć żal, że na nartach nie pojeździliśmy (ja nie mogłam ze względu na ciążę ale M. kupił sobie nowy sprzęt i ani razu nie użył :rofl2: ) za to może w tym roku... no dobra, zezwalam na śnieg w górach! :laugh2:

Jadę do sklepu z młodą. Efff kijowo się czuję i najlepiej bym się nigdzie nie ruszała ale co mam zrobić. :confused2: z zazdrością spoglądam tylko na gripeks i inne specyfiki które kupił sobie M. a ja mogę co najwyżej je polizać :baffled: powinien cierpieć razem ze mną i nie jeść nic albo tylko paracetamol o! :-p

hmm zadziwiająco dobry humor mam... czyżby choroba ustępowała?

reklama
Śnieg?????szok,u nas słonko świeci,pościel się wietrzy na balkonie i pranko schnie:-)
Planowałam na dworek iść ale Hania zasnęła jak odkurzalam:-D

elifit co się dzieje????
Michalina zdrówka:)

Jadę dziś wieczorkiem na aerobic,aż się boje ze nie dam rady ćwiczyć bo z moja kondycja kiepsko:-B

Do góry